Decembrie 07, 2022
6 lucruri pe care probabil nu le știai despre Dan Bittman
Cu Dan Bittman ne-am obisnuit pe scena, el fiind activ in lumea muzicii inca de la inceputul anilor '80. De atunci acesta a fost mereu prezent in fata fanilor, fie ca a fost vorba de concerte, emisiuni pe care le-a prezentat sau aparitii in seriale si filme. Totusi, exista unele lucruri pe care probabil nu le stiai despre Dan Bittman. Esti gata sa le afli?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Bittman este necasatorit

Desi a avut o relatie de 25 de ani cu Liliana Stefan, cei doi nu au ajuns sa se casatoreasca niciodata. Asta nu i-a impiedicat insa sa se sustina mereu unul pe celalalt si sa intemeieze o familie minunata. Solistul trupei Holograf si iubita sa au impreuna trei copii (Alex, Patrick Noah si Mark) si manageriaza impreuna un parc de sporturi nautice, in care au investit in jur de 500.000 de euro.

Referitor la planurile sale de casatorie, Bittman a glumit intr-un interviu ca vrea sa se casatoreasca pe la varsta de 70 de ani

dan bittman iubita 

Dan Bittman are o colectie de bijuterii si accesorii

Dan Bittman va intra in randul vedetelor care detin colectii de accesorii. Cu alte cuvinte, daca esti fan Holograf o sa poti sa porti bratari, coliere, accesorii si chiar incaltaminte care poarta semnatura artistului. 

dan bittman afacere 

Dan Bittman a reprezentat Romania la Eurovision in 1994

In urma cu mai bine de 20 de ani, Dan Bittman a fost cel care reprezentat Romania in cadrul competitie muzicale Eurovision. Acesta a interpretat melodia Dincolo de Nori. Patru ani mai tarziu, in 1998, piesa a fost inclusa pe albumul Supersonic semnat de Holograf.

dan bittman eurovision 

Dan Bittman a pozat nud 

Nu va imaginati ca e vorba despre un pictorial, ci mai degraba despre o coperta de album, ciudata si amuzanta. Alaturi de colegii din Holograf, Dan Bittman, a pozat nud pentru coperta materialului discografic Stai in poala mea. In fotografie, cei cinci membri ai trupei sunt dezbracati si fiecare tine cate un iepuras in brate.

holograf 

Dan Bittman a fost solistul trupei IRIS 

Desi este asociat de decenii cu trupa Holograf, a carui solist este, Dan Bittman a mai fost asociat si cu alte trupe importante din Romania. Printre ele se numara si celebra formatie IRIS. Bittman a facut parte din trupa la inceputul anilor '80, dupa ce Cristi Minculescu a parasit pentru prima oara formatia. Cantaretul a ramas in relatii bune cu fostii colegi de la IRIS si a urcat alaturi de ei pe scena in toamna lui 2017, in cadrul concertului aniversar al formatiei

dan bittman iris 

Dan Bittman a candidat la Primaria Bucuresti

Nu este vorba despre Primaria Generala a Capitalei, ci de Primaria Sectorului 1. In 2008, Dan Bittman a fost candidat din partea Partidului Ecologist Roman, fiind membru al organizatiei inca din 2006. Cu toate acestea, pentru Bittman cariera politica nu a fost deloc la fel de stralucitoare precum cea din showbiz.

dan bittman 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49311947822571