Decembrie 08, 2016
5 sfaturi pentru o carieră de succes!
O carieră de succes este visul tuturor. Fiecare businesslady optează pentru un job cu perspective de creștere în carieră. Un job care să nu-i aducă doar un salariu bun, ci și o satisfacție și o autorealizare. AQUARELLE îți spune cum să alegi jobul visurilor tale și cum să-ți construiești o carieră de succes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sfatul 1. Alege atent
Înainte de a te angaja la un post de muncă, adu-ți aminte ce talente ai. Imaginează-ți că deja ai ocupat acest post. Îți place locul de muncă pe care l-ai ales? Vezi perspective în creșterea carierei? Dacă răspunsurile sunt pozitive, atunci începe să acționezi!

Sfatul 2. Nu te lenevi!
Din start trebuie să te autorecomanzi ca un angajat disciplinat și responsabil. Trebuie să-l convingi pe angajator că ți se poate încredința cea mai grea sarcină. Fii gata pentru concurență! Străduie-te să îndeplinești task-urile repede și calitativ.

Sfatul 3. Caută compromisuri
Fiecare mediu lucrativ este un colectiv. Pregătește-te, vei fi nevoită să găsești limbă comună cu diferiți oameni. Trebuie să fii isteață și să poți ține cont de sfaturile și părerile colegilor. Ține minte! Relațiile pozitive cu colegii pot prinde bine. Nu te grăbi să te superi și înavță să accepți critica colegilor cu experiență mai mare decât a ta.

Sfatul 4. Odihnește-te și dezvoltă-te!
Autoeducă-te. În timpul liber străduie-te să acumulezi noi cunoștințe care te vor ajuta în ulterioara ta profesie, dar nu uita de odihnă. Este important să știi cum să te relaxezi. Pentru asta programează-ți ziua așa încât să-ți rămână timp și pentru odihnă.

Sfatul 5. Iubește-ți munca!
Este dovedit că persoanele cărora le place jobul lor, cu ușurință ating succese și crează o carieră pe măsură! Serviciul nu trebuie să fie pentru tine ceva plictisitor care nu crează nicio satisfacție. Dimpotrivă, trebuie să te mândrești cu ceea ce faci.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.0272977352142