Noiembrie 21, 2016
5 ,,Mari'' restanțieri
,,Școala nu are nimic de-a face cu educația. Această instituție este locul în care copiii învață abilitățile de bază''- așa cum s-a exprimat marele scriitor Winston Churchill. În acest context am hotărât să vă prezentăm o selecție în care sunte menționați cei mai renumiți restanțieri. Am decis să deschidem lista cu renumitul Winston Churchill.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

1. Winston Churchill

Marele Churchill a fost o personalitate care se numără printre restanțieri, cu toate că se trage dintr-o familie de aristocrați. De la o vârstă fragedă, tânărului nu i-a plăcut școala, chiar dacă nu a fost niciodată un copil prost, a știut întotdeauna să meargă înainte. Profesorii l-au plasat într-un colț retras al clasei. Ulterior, scriitor a primit Premiul Nobel pentru literatură.

2. Isaac Newton

Celebrul fizician și matematician a învățat cel mai rău din clasă până când nu a fost bătut de un coleg. După aceasta Newton a hotărât să-l bată în cunoștințe și succese, iar câteva lluni mai târziu a devenit cel mai bun din clasă.

3. Albert Einstein

Creatorul relativității și laureat al Premiului Nobel a învățat puțin sub mediu. Părinții acestuia nu au dorit sa pună presiune pe el, tocmai din acest motiv își doreau să reușească măcar să aibă un trai decent și să se descurce în viață.

4. Alexandru Pușkin

La învățătură, micul Alexandru, era destul de slab, plângea la fiecare lecție de matematică. Atunci când viitorul mare poet a primit diplomă el era penultimul la performanțe în învățătură.

5. Richard Branson

Am decis să acordăm o atenție specială multi-milionarului și geniului financiar Richard Branson. În timpul orelor, acest tânăr nu putea lega două cuvinte- timd, bâlbâit, roșind în mod constant de fiecare dată la tablă tăcea.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9741790294647