Septembrie 22, 2020
22 septembrie, ziua serialelor. Marile producții lansate în această zi
22 septembrie este, cumva, o dată magică în cinematografie și televiziune. Este ziua în care au fost lansate multe dintre marile seriale ale lumii, scrie alephnews.ro

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Încep cu „Îngerii lui Charlie“. A fost lansat în 1976. Îți spun că e primul serial american, în care rolurile principale ale unor detectivi au fost interpretate de femei.


Primul episod din „Baywatch“ a fost difuzat în 1989. Spune povestea salvamarilor de pe o plajă din Los Angeles și a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai vizionat serial TV din toate timpurile, cu peste un miliard de telespectatori într-o săptămână.

"Friends" a debutat în anul 1994. Cred că știi și tu deja că povestea este concentrată pe viețile a șase prieteni care locuiesc în New York. Episodul final al serialului a fost urmărit de peste 52 de milioane de telespectatori americani.

Serialul "Lost", lansat în 2004, urmărește viețile supraviețuitorilor unui accident aviatic pe o insulă tropicală. Cam 15 milioane de spectatori a avut la fiecare episod și a primit și un premiu Emmy pentru cel mai bun serial dramatic, în 2005.


"The Good Wife" a avut premiera în 2009. Spune povestea unei soții de procuror, care se întoarce la cariera ei în Drept, după ce află că soțul ei e implicat în mai multe scandaluri. Show-ul a fost considerat de critici ultima cea mai bună dramă, după finalul din 2016.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69970178604126