Aprilie 14, 2022
12 femei celebre care au pierdut o sarcină: Poveștile lor au ajutat milioane de femei
Pierderea unei sarcini este o experiență traumatizantă pe care multe vedete au trăit-o. Faptul că ele au povestit cu sinceritate prin ce au trecut este un exemplu puternic pentru multe femei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pierderile de sarcină sunt mai numeroase decât ne-am aștepta - între 10 și 15% din femeile însărcinate trec prin această experiență, scrie Bright Side. Multe ajung să se învinovățească, convinse că au o problemă pe care nu o vor putea depăși niciodată, când, de fapt, lucrurile nu stau așa.

Vina pe care o simt le împiedică să vorbească despre acest eveniment, iar unele femei dezvoltă o teamă că următoarea sarcină se va sfârși la fel.

Tot mai multe vedete care au pierdut o sarcină aleg să vorbească deschis despre asta. Povestind prin ce au trecut, explicând cum s-au simțit și cum au reușit să treacă peste durerea pe care au trăit-o, ele oferă un exemplu de putere pentru milioane de oameni care își doresc să devină părinți.

Sinceritatea lor este salutară, iar Bright Side le prezintă poveștile, pentru ca alți oameni să învețe din experiența lor.

Chrissy Teigen

Modelul a scris un eseu emoționant, în care și-a luat rămas bun de la fiul ei, Jack, și a explicat de ce a simțit nevoia de a surprinde acel moment dureros în imagini. Chrissy a spus că vrea să-și amintească mereu acest moment și de sărutul pe care soțul ei, aflat lângă patul de spital, i l-a dat. Ea și-a spus povestea pentru că știa că sunt mulți oameni care au trăit așa ceva și se pot raporta la experiența sa.

 

Meghan Markle

Ducesa de Sussex a dezvăluit că a pierdut o sarcină în iulie, când a simțit niște crampe puternice în timp ce îi schimba scutecul fiului ei, Archie. Ea a mărturisit că a știut atunci că în timp ce avea grijă de primul copil, îl pierdea pe al doilea. După durerea pe care a trăit-o, Meghan a înțeles că din 100 de femei, între 10 și 20 vor pierde o sarcină și că singurul mod de vindecare este să faci primul pas și să întrebi: "Ești bine?".

Mariah Carey

Cântăreața a pierdut prima sarcină cu fostul ei soț, Nick Cannon, tocmai când se pregăteau să-și anunțe rudele și prietenii că așteptau un copil. Șocul pe care l-au avut i-a aruncat pe amândoi în brațele deznădejdii. Mariah a povestit mai târziu că nu a avut puterea de a vorbi cu cineva despre sarcina pierdută.

 

Pink

În versurile piesei sale "Happy", Pink vorbește nu numai despre corpul său și complexele sale de ordin fizic, ci și despre sarcina pe care a pierdut-o la 17 ani. A simțit atunci că pur și simplu corpul ei o ura, că era defect. După ce a mai trecut de câteva ori prin această experiență, a ajuns la concluzia că e important să vorbească despre rușina sa și despre lucrurile dureroase.

 

Céline Dion

Cântăreața a încercat de șase ori procedura fertilizării in vitro și a pierdut o sarcină înainte de a naște doi gemeni. Deși experiența prin care au trecut a fost agonizantă, Céline Dion și regretatul ei soț, René Angélil, nu au renunțat la visul de a deveni părinți.

 

Nicole Kidman

Din clipa în care s-au căsătorit, Tom Cruise și Nicole Kidman și-au dorit să aibă copii. Dar ea a pierdut o sarcină când avea 23 de ani, iar spre sfârșitul căsniciei cu Tom a suferit încă o pierdere de sarcină. A fost o experiență teribilă pentru actrița australiană, scrie Bright Side. Cei doi actori au adoptat doi copii. După divorțul de Cruise, Nicole Kidman s-a căsătorit cu Keith Urbam cu care are doi copii, unul fiind conceput prin fertilizare in vitro.

 

Whitney Houston

Legendara cântăreață a confirmat zvonurile conform cărora a pierdut o sarcină în timpul filmărilor pentru "The Bodyguard". Într-un interviu cu Barbara Walters, în 1993, ea a descris acel moment ca foarte dureros, emoțional și fizic. Ca să treacă peste acel șoc, Whitney s-a întors pe platourile de filmare a doua zi și de atunci a închis subiectul. Un an mai târziu, artista a născut-o pe fiica sa, Bobbi Kristina.

 

Gwyneth Paltrow

Actrița a dezvăluit că a pierdut a treia sarcină, după ce la precedentele două nașteri nu a avut probleme. Copii săi o rugau mereu să le ofere un bebeluș, însă lucrurile nu au mers cum se aștepta. Gwyneth s-a simțit foarte rău și de atunci nu a mai rămas însărcinată, însă asta nu o împiedică să se simtă cea mai fericită mamă.

 

Courteney Cox

Ca și personajul ei din "Friends", Courteney Cox a avut probleme de fertilitate. Actrița a rămas însărcinată destul de ușor, dar nu a reușit să păstreze copilulul. Ea a pierdut mai multe sarcini, iar unul dintre aceste episoade s-a petrecut chiar înainte ca personajul Rachel să nască în serialul "Friends". Courteney a povestit că i-a fost foarte greu să facă oamenii să râdă în acele scene.

 

Beyoncé

Într-un interviu realizat de Oprah, în 2013, cântăreața a dezvăluit că a pierdut o sarcină înainte de a o naște pe fiica sa, Blue Ivy. Motivul pentru care a ales să-și spună povestea a fost faptul că făcea parte din viața ei și știa că sunt multe cupluri care au trecut prin aceeași experiență. Beyoncé a spus că a fost cel mai greu lucru cu care s-a confruntat.

 

Brooke Shields

Actrița a povestit în biografia sa că a aflat că era pe punctul de a pierde sarcina chiar înainte de a urca pe scena unde urma să joace în spectacolul "Păpușile Muppets". Ea a povestit că până atunci trăise cu sentimentul că dacă va dori să aibă un copil, acest lucru se va întâmpla negreșit.

 

Lindsay Lohan

Actrița a povestit că a pierdut o sarcină în timp ce filma pentru comedia "The Mean Girls". Când a aflat, nu a mai fost în stare să muncească și s-a simțit foarte rău. Pierderea sarcinii a afectat-o și pe plan mental.

 

eva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69778537750244