Februarie 13, 2023
10 filme perfecte pentru cei care detestă Valentine’s Day
De Valentine's Day, pentru fiecare persoană care dăruiește sau primește o cutie cu bomboane sau un ursuleț de pluș, ezită un cinic cu o sticlă de vin doar pentru el, iar pentru fiecare buchet de trandafiri există o duzină de persoane care declară război acestei sărbători a iubirii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Descoperă câteva filme care se concentrează pe prietenie și succes în lipsa unui partener, dar și pe genul de distracție de care nu ai parte atunci când ești implicată într-o relație, scrie elle.ro

Bachelorette

Deși acțiunea filmului se desfășoară în jurul unei nunți, nu iubirea este tema principală, ci cele trei burlăcițe jucate de Kristen Dunst, Lizzy Caplan și Isla Fisher. Trio-ul este cu siguranță cel mai inedit grup din istoria filmelor despre nunți, iar pelicula este recomandată tuturor celor care visează să distrugă o nuntă.

How to Be Single

După cum sugerează și numele, comedia aceasta e un manual de instrucțiuni despre cum să fii single și să îți și placă. De la cum să transformi orice noapte într-o aventură (Rebel Wilson), la planul perfect pentru a găsi bărbatul visurilor tale (Alison Brie), la a te căsători cu jobul tău (Leslie Mann). În film joacă și Dakota Johnson, care adaugă un pic de sare și piper acțiunii.

9 to 5

Desigur, sunt mai multe abordări prin care poți implementa schimbări avantajoase pentru femei la locul de muncă. Dar cu siguranță e mult mai plăcut să le urmărești pe Jane Fonda, Lily Tomlin și Dolly Parton în încercările lor de a obține aceste schimbări. Filmul prezintă de asemenea într-un ton mai mult sau mai puțin amuzant cât de multe se pot realiza punând o femeie într-o funcție de conducere.

The First Wives Club

The First Wives Club este un film despre răzbunare prin capacitatea de adaptare, și despre alegerea prieteniei peste iubire. Răzbunarea este cel mai bine servită cu o porție de atitudine, iar Goldie Hawn, Diane Keaton și Bette Midler interpretează roluri cu adevărat memorabile.

Baby Mama

Fanii actrițelor Tina Fey și Amy Poehler nu au nevoie de motive să urmărească un film cu duo-ul comic în afară de simpla lor apariție în film. Baby Mama însă îți dă motive în plus să-l vezi, mai ales dacă nu sărbătorești Valentine’s Day anul acesta, filmul prezentând povestea unei femei de carieră care încearcă să aibă un copil cu ajutorul unei mame surogat.

Waiting to exhale

„Toată lumea se îndrăgostește câteodată. Uneori e bine și frumos, alteori nu”. Aceste versuri au fost cântate de Whitney Houston pe coloana sonoră a filmului Waiting to exhale, și sunt de asemenea un rezumat destul de precis al filmului. 4 prietene bune (Houston, Angela Bassett, Loretta Devine și Lela Rochon) descoperă că prietenia este mai importantă decât o relație amoroasă.

Fried Green Tomatoes

Filmul acesta este despre prietenie, un soț abuziv cu intenții rele și misterul unei crime. Cu Kathy Bates și Jessica Tendy în rolurile principale, filmul ilustrează curajul unei casnice nefericite de a-și schimba cursul vieții cu ajutorul femeilor din jurul ei.

Muriel’s Wedding

Muriel, interpretată de Toni Colette, s-a săturat să fie ridiculizată de femeile populare din orășelul ei mic și crede că o nuntă din povești alături de bărbatul visurilor ei vor rezolva problema aceasta. Spoiler alert: Nu o să o rezolve.

Frozen

Anti-V-Day nu ar fi complet fără Frozen. Până la urmă prințul e un ticălos, iar iubirea platonică dintre două surori poate să fie mai mare decăt orice altă forță. Dacă ai o sensibiltate pentru filmele Disney sau dacă îți petreci seara de 14 februarie făcând pe dădaca, filmul acesta e perfect pentru tine.

Romy and Michele’s High School Reunion

Romy și Michelle, aka Mira Sorvino și Lisa Kudrow, ne demonstrează că prietenia învinge în fața oricărui obstacol (inclusiv fetele răutăcioase din liceu), iar popularitatea nu înseamnă nimic în comparație cu iubirea platonică.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80619144439697