Septembrie 14, 2017
10 cupluri care au demonstrat că dragostea adevărată există!
În zilele noatre să ai o relație puternică este un lucru rarisim. Totuși printre staturile internaționale sunt cupluri care pot oferi exemplu de iubire veșnică!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQUARELLE te inspiră cu cele mai puternice perechi care au rezistat în timp.

1. Robert Downey Junior și Susan Levin

Acest cuplu este de 14 ani împreună. De dragul ei, Robert a scăpat de toate obișnuințele proaste.


  1. Lisa Kudrow și Michel Stern

Relația celor doi a început pe platoul de filmare a serialului “Prietenii”. Cuplul este de 22 de ani împreună. Cei doi au un fecior de 21 de ani.


 

3.Kevin Bacon și Kyra Sedgwick

Căsnicia celor doi poate fi descrisă ca una de poveste. Perechea se poate lăuda cu o relație frumoasă din care fac parte doi copii. Aceștia sunt împreună 29 de ani.


 

4. Sting și Trudie Styler

Frumoasa pereche a făcut cunoștință în anul 1982, de atunci sunt de nedespărțit. Căsnicia lor durează 35 de ani. Ambii administrează un castel din Italia Il Palagio, pregătesc cel mai gustos vin de pe colinele Toscanei și se dedică tuturor activităților de acolo: culesul strugurilor, pregătirea vinului, distracția alături de oaspeții castelului. 


 

5. Adriano Celentano și Claudia Mori

Cel mai îndrăgit cuplu de-a lungul timpului au în bagajul său 52 de ani împreună. Aceștia arătă la fel de îndrăgostăți ca pentru prima oară.


6.Christopher Guest și Jamie Lee Curtis

Sunt căsătoriți din 1984, cei doi au adoptat doi copii împreună.


7. David și Victoria Beckham

Sunt căsătoriți de aproape 20 de ani, au împreună 4 copii frumoși și dau exemplu de o familie fericită.


 

8.Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Căsătoriți din anul 1997, cuplul dă dovadă de o dragoste pură. Sarah și Matthew au trei copii împreună: un băiat, pe care l-a născut chiar actrița în 2002 și două fetițe gemene, născute de o mamă surogat.


9. Michael Caine și Shakira Baksh

Sir Michael Caine a văzut-o pe Shakira Baksh la televizor într-o reclamă de cafea. În acel moment el a fost atât de impresionat de frumusețea acesteia că nu s-a putut abține să o caute. Sunt împreună de 44 de ani.


 

10. Meryl Streep și Don Gummer

Cuplul se poate mândri cu cea mai longevivă căsnicie de la Hollywood. Perechea s-a căsătorit în 1978 și de atunci duc o viață frumoasă împreună.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75684547424316