August 09, 2022
Renee Zellweger critică produsele cosmetice anti-îmbătrânire: Nu mai sunt valoroasă pentru că am 53
Renee Zellweger se pronunță împotriva produselor cosmetice „anti-îmbătrânire”, într-un interviu acordat recent reporterilor Sunday Times. „Pentru a fi energică și frumoasă, trebuie să-ți îmbrățișezi vârsta”, a declarat actrița din „Judy”, la opt ani după ce șoca o lume întreagă cu noul ei look, mulți speculând la acea vreme că a suferit intervenții estetice. Într-un editorial publicat în 2016, starul din „Bridget Jones” a negat că a apelat la bisturiu pentru a-și întineri fața.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Renee Zellweger

Vedeta în vârstă de 53 de ani a vorbit acum despre îmbătrânirea naturală și a criticat dur produsele cosmetice anti-aging pentru mesajele adresate consumatorilor care „ne spun că nu trebuie să ne arătăm vârsta noastră reală”.

Renee, de două ori câștigătoare a premiului Oscar, a mărturisit că a avut o revelație după ce a împlinit 50 de ani. 

„Când am împlinit 50 de ani am simțit un început fără tot felul de prostii, știi, sentimentul că ajungi în punctul în care poți înceta să asculți toate acele voci din capul tău și toate acele așteptări și proiecții pe care oamenii le au despre tine, să devii mai autentic, tu însuți”, a recunoscut ea. „Bine, noroc tuturor, pentru că trebuie să supraviețuiești multor situații pentru a ajunge la vârsta mea, iar eu cred că mi-am câștigat puterea și vocea.”

„Toate acele reclame care ne spun că nu trebuie să arătăm vârsta noastră reală, să le cumpărăm toate cremele și soluțiile pe care vor să ni le vândă?”, a declarat ea pentru The Sunday Times. „Ce vrei să spui? Că nu mai sunt valoroasă pentru că am 53 de ani? Asta spui? Există o mare diferență între a fi cel mai bun, cea mai bună variantă a ta, și a dori să fii ceea ce nu ești.”

„Pentru a fi o persoană energică și frumoasă, trebuie să-ți îmbrățișezi vârsta, altfel trăiești cu scuze, iar pentru mine nu este deloc în regulă sau frumos”, a adăugat ea.

Renee Zellweger, adevărul despre pauza de șase ani pe care și-a luat-o de la Hollywood

Starul din „Jerry Maguire” a abordat și pauza de șase ani pe care și-a luat-o în 2010 când a ales să stea departe de Hollywood.

„Cred că ajunsesem în punctul în care trebuia să intru în alt joc”, a explicat ea. „Nu știu dacă s-a întâmplat pentru că a fost o experiență intensă pentru mine să fiu o femeie de acea vârstă la Hollywood sau pentru că pe atunci cinematograful era atât de important din punct de vedere cultural, centrul, într-un fel, al conștiinței tuturor. Dar s-a simțit destul de haotic.”

Actrița, care în prezent este într-o relație cu prezentatorul TV britanic Ant Anstead, a povestit că încearcă să-și țină viața privată ferită de ochii publicului. „Nu acord prea multă atenție la nimic din toate acestea”, a spus Zellweger, întrebată despre fotografiile cu ea pe care iubitul său le postează din când în când pe Instagram.

Renee Zellweger și Ant Anstead la plimbare

De ce a ales Renee Zellweger să stea departe de rețelele sociale

Renee a declarat că personal stă departe de rețelele sociale. 

„Nu cred că ar fi bine pentru mine, știi? Am o listă cu lucruri pe care îmi place să le fac în fiecare zi. Unul dintre ele este să schimb mesaje cu mama sau să o sun. Apoi îmi place să studiez o limbă străină online. Dacă aș fi constrânsă să-mi verific telefonul în fiecare zi, ei bine, mi se pare înfricoșător. Prefer să fac drumeții cu câinii mei, Chester și Ellie.”

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55693340301514