Noiembrie 15, 2022
Regele Charles al III-lea a împlinit 74 de ani. Prima sa aniversare în calitate de monarh
Regele Charles al III-lea a împlinit luni 74 de ani. Este prima sa aniversare de când a devenit monarh, în 8 septembrie, după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O fotografie oficială a fost lansată pentru a marca cea de-a 74-a aniversare a regelui - care îl arată în noul său rol de „ranger” ( nr. persoană însărcinată cu protejarea și conservarea unui parc) al Windsor Great Park.

Regele Charles al III-lea stă sprijinit de un stejar bătrân din parc, în timp ce își asumă un rol deținut cândva de tatăl său, Prințul Philip.

Cele mai amuzante apariții ale Regelui Charles al III-lea 

De-a lungul timpului, Regele Charles al III-lea a fost surprins în ipostaze hilare, spre deliciul publicului. Iată doar câteva fotografii prin care actualul monarh al Marii Britanii inspiră simpatie.

În 2005, Charles și Camilla și-au anunțat logodna, iar de atunci par nedespărțiți. Relația lor a fost una complicată, dar cu toate acestea au știu să depășească toate problemele, afișându-se în public adesea cu zâmbetul pe buze. 

 

Regele Charles al III-lea va fi încoronat pe 6 mai 2023 la Westminster Abbey din Londra, alături de soția sa, regina consoartă Camilla, în cadrul unei ceremonii "orientate spre viitor", după cum anunța în octombrie Palatul Buckingham.

 

 

 

 

 

 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75777816772461