Noiembrie 17, 2022
Rebel Wilson, primele declarații din postura de mamă. Nașterea fiicei i-a „schimbat total viața”
Rebel Wilson a devenit oficial mamă săptămâna trecută, când a anunțat nașterea fiicei sale Royce Lillian, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Celebra actriță a făcut primele declarații din postura de părinte, recunoscând că bebelușul i-a schimbat total viața.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zilele trecute, actrița de la Hollywood a vorbit sincer despre experiența de a fi mamă într-un video postat pe contul său de Instagram. Vedeta în vârstă de 42 de ani a spus că decizia de a avea un copil i-a „schimbat complet viața”, susținând că se descurcă „uimitor” acasă cu micuța. 

În imagini, Rebel a fost surprinsă încercând să construiască un leagăn pentru copii, declarând că acestea sunt preocupările sale într-o zi de sâmbătă de când a devenit mamă. 

„Prima săptămână în postura de mamă s-a încheiat. Cred că am trecut printr-o schimbare totală a vieții. Nu arăt cel mai bine, dar am învățat să schimb scutece și cum să hrănesc un copil și sunt atât de norocoasă că am primit ajutor de la partenera mea Ramona. Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea pe care mi-ați transmis-o mie și bebelușului meu. Este atât de mică, sănătoasă și minunată”, a declarat actrița pe rețeaua de socializare. 

Rebel Wilson Reveals Daughter's Full Name and Special Meaning

Ce semnifică numele ales de Rebel Wilson pentru fetița ei

Rebel Wilson, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Pitch Perfect”, a anunțat săptămâna trecută că a devenit mama unei fetițe, căreia a ales să-i pună numele Royce Lillian. Potrivit Daily Mail, Royce, prenumele ales de actrița australiană pentru fiica ei, este unul neutru, însă este pus mai degrabă băieților și înseamnă faimă. Poate, de asemenea, să semnifice și fiul regelui sau regal, conform sursei citate.

De cealaltă parte, Lillian, celălalt prenume ales de Rebel înseamnă puritate. Vedeta din "Pitch Perfect" a anunţat că are o fetiță pe nume Royce Lillian, care s-a născut "săptămâna trecută prin intermediul unei mame surogat", a precizat actrița pe conturile sale de Twitter şi Instagram.

„Nu pot descrie dragostea pe care i-o port. Este un frumos miracol", a scris pe reţelele de socializare starul din "Senior Year".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51330065727234