Martie 15, 2023
Rebel Wilson, aceeași rochie, kilograme diferite. Cum a arătat actrița la petrecerea Vanity Fair, după ce a slăbit 35 de kilograme
Rebel Wilson a atras toate privirile la petrecerea Vanity Fair de anul acesta, atunci când a pășit pe covorul roșu alături de logodnica sa Ramona Agruma. Actrița a optat pentru o rochie lungă, aurie și sclipitoare, pe care a mai purtat-o în același context.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu a fost prima dată când Rebel a ales să poarte rochia cu paiete și cu decolteu adânc. Vedeta în vârstă de 43 de ani a fost îmbrăcată identic la petrecerea Vanity Fair din 2020, însă diferența a fost dată de cele 35 de kilograme pe care aceasta le-a dat jos în ultimii doi ani, scrie peroz.ro

Într-o postare pe contul său de Instagram, Rebel le-a explicat fanilor că își dorește să fie mai sustenabilă în ceea ce privește hainele, astfel că, a decis ca anul acesta să poarte aceeași rochie din 2020. Fără doar și poate, actrița arată uimitor în ținuta șic, după ce a reușit să slăbească 35 de kilograme. Actrița a dezvălui că rochia a fost ușor modificată pentru a se potrivit cu silueta sa actuală. 

Dacă în 2020, Rebel și-a asortat rochie cu un ruj roșu și bucle elegante, în 2023, aceasta a optat pentru un look mai natural, având părul ușor ondulat, cu bretonul aranjat pe frunte, iar accesoriul care a atras atenția a fost clutch în culorile curcubeului. 

Rebel Wilson, adevărul despre cum a slăbit 35 de kilograme

Rebel Wilson neagă afirmațiile potrivit cărora ar fi slăbit 35 de kilograme cu metoda Mayr. Wilson a precizat: „Aceasta nu a fost NICIODATĂ dieta mea. Dacă voi susține un program sau o dietă anume veți afla doar din postările mele oficiale de pe conturile mele de socializare verificate. Mulțumesc tuturor, este foarte enervant când unele persoane îmi folosesc imaginea în mod ilegal sau înșelător pentru a-și promova propriile produse. NU vreau ca cineva să fie înșelat. Vă iubesc, dragilor”, le-a transmis ea în încheiere fanilor săi.

Potrivit People, notează Yahoo Entertainment, dieta „metoda Mayr”, creată de doctorul Franz Xaver Mayr în anii 1920, a fost dezvoltată pentru că „majoritatea oamenilor își distrugeau sistemul digestiv cu alimentele pe care le consumau și cu felul în care le mâncau”.

„Metoda Mayr elimină anumite alimente, reduce cantitatea de zahăr și, de asemenea, încurajează anumite practici alimentare, cum ar fi mestecarea temeinică a alimentelor”, se arată în articolul la care face referire Wilson.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75273156166077