Noiembrie 29, 2017
Proiect special: Elvira Cemortan Voloșin - pictor
Membru al Asociației Internaționale de Arte UNESCO, Membru al Uniunii Artistilor din Republica Moldova și din România, fondatorul centrului cultural ArtElit și galeria ArtElit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

ArtElit - este un centru pe care l-am fondat eu, cu un statut internațional. Noi suntem fericiți că proiectele noastre sunt cunoscute nu doar în Moldova, ci și în întreaga Europă. Noi avem o echipă prietenoasă, formată din profesioniști: Natalia Procop, critic artistic; Zinovia Șuliga, pictor din Ucraina; Stela Voloșin, pictor talentat, și mulți alții. De regulă, pictorii singuri își doresc nespus de mult să devină membri ai centrului nostru. Dar, există și cazuri când noi invităm pictori, cum a fost în cazul talentatei Valentina Butnarciuc. 

Fiica Stella - îmi ajută foarte mult, dacă e să vorbim într-un limbaj modern, ea este PR managerul meu. Noi împreună mergem la expoziții, traininguri. Noi călătorim împreună pentru a promova în întreaga lume arta din Republica Moldova. 

Am participat la peste 300 de expoziții în întreaga lume. Lucrările mele au ajuns prin toată lumea. Dar pentru mine este cel mai important proiectul ArtElit. Eu sunt mândră că în SUA au apreciat și au susținut proiectul nostru...

Citește continuarea articolului în numărul din noiembrie 2017 al revistei AQUARELLE.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78037285804749