Decembrie 01, 2022
Prințesa Diana era pasionată de balet. Motivul pentru care a fost nevoită să renunțe la visul său
Viața soției Prințului Charles s-a aflat mereu sub lupa presei. Cu toate acestea, Lady Di a reușit să se bucure de o copilărie și de o adolescență fericită. Înainte să se logodească cu fiul Reginei Elisabeta, aceasta era mai puțin cunoscută de către media internațională. Biografii spun că Prințesa Diana era pasionată de balet în copilărie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințesa Diana a intrat în atenția publicului începând cu anul 1981. Aceasta a devenit rapid una dintre cele mai admirate și mai urmărite femei din întreaga lume. Însă viața sa ar fi arătat cu totul diferit dacă nu s-ar fi căsătorit cu Prințul Charles. Lady Di nu a visat să devină o Prințesă, ci își dorea să fie o balerină profesionistă.

Prințesa Diana era pasionată de balet

Admiratorii Familie Regale știu că Prințesa Diana a fost întotdeauna pasionată de dans. Aceasta a iubit din copilărie să meargă la clasele de balet. Se spune că Prințesa visa să devină o balerină profesionistă. Însă destinul i-a rezervat un viitor cu totul diferit.

Conform publicației Hello, Lady Di a crescut mult prea mult în înălțime pentru a putea practica în continuare balet. Acesta a fost motivul principal pentru care a fost nevoită să renunțe la visul său din copilărie. Anne Allan este cea care s-a ocupat de lecțiile de dans ale Prințesei.

Prințesa Diana în timp ce dansează cu John Travolta în anul 1985 la Casa Albă, artistul fiind una din primele vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana

Anne a fost angajată la începutul anilor 1980 pentru a o ajuta pe Prințesa Diana să-și continue pasiunea pentru dans,

”Am fost uimită atunci când am cunoscut-o. Nu puteai să nu remarci timiditatea sa. Cu timpul a devenit mult mai deschisă față de mine și am putut să văd cât de mult însemna dansul pentru ea.”

”A avut mereu dansul în suflet. Dansul îi oferea o bucurie pură. Adora libertatea de a se mișca și a dansa. Dansul a ajutat-o mult să se elibereze de stresul din viața sa personală”

Porfesorul de dans al Prințesei Diana, Wayne Sleep, într-un costum cu paiete roșu alături de Lady Di îmbrăcată într-o rochie elegantă neagră în timp ce vorbesc la Carnavalul Păsărilor din cadrul Casei Regale de Operă în anul 1991

Un moment emblematic, care a rămas în istorie, e reprezentat de dansul Prințesei Diana cu John Travolta. Imaginile cu cei doi au făcut înconjurul lumii și continuă să umple și astăzi sufletul admiratorilor Prințesei Diana.

Prințesa Charlotte a moștenit pasiunea pentru dans de al bunica sa

Deși Prințesa Diana nu a apucat să-și întâlnească nepoții, aceasta ar fi foarte fericită să afle că fiica Prințului William a moștenit pasiunea sa pentru balet.

Prințesa Charlotte adoră să danseze. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de către Kate Middleton în timpul unui interviu din anul 2017.

Prințesa Diana îmbrăcată elegant în timp ce se află alături de Wayne Sleep după ce acesta a avut un spectacol intitulat Song and Dance în Anglia în 1988

Prințesa de Wales a spus atunci că fiica sa ”iubește din tot sufletul baletul”. Prințul William a confirmat mai târziu iubirea fiicei sale pentru dans.

”Charlotte aleargă peste tot prin bucătărie în rochia sa de balet. Adoră să danseze și să se miște.”

John Travolta, îmbrăcat în costum negru, dansează cu Prințesa Diana, ce poartă o rochie de gală, de culoare neagră

Publicațiile internaționale spun că Prințesa Charlotte a făcut balet încă din timpul școlii. Fetița de șapte ani pare să meargă în continuare a la cursurile de balet.

Aceasta își dorește să ducă pasiunea bunicii sale mai departe. Prințesa Diana s-a stins din viață înainte ca fiul său să devină un adult. Totuși, aceasta pare că le-a lăsat moștenire nepoților săi o parte din pasiunile sale din trecut.

Prințesa Diana alături de Grace Kelly și Prințul Charles 

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.40315675735474