Septembrie 27, 2024
Prima școală unde profesorii vor fi înlocuiți de inteligența artificială. Cât vor plăti elevii pe an

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Apare prima școală unde profesorii vor fi înlocuiți de inteligența artificială! Experiența umană dintre elevi și profesori va fi înlocuită cu platforme de pe care vor învăța. Noul proiect a atras atât reacții pozitive, dar și controversate. Iată cât costă un an de școlarizare.

Elevii au la dispoziție o oportunitate unică. Se deschide prima școală unde vor fi eliminați profesorii și vor fi înlocuiți cu platforme de inteligență artificială. Acest lucru le oferă elevilor o experiență inovativă, care nu a mai fost întâlnită până acum, scrie spynews.ro

Unde se află școala care înlocuiește profesorii cu inteligență artificială

Inteligența artificială a devenit din ce în mai folosită în întreaga lume în toate domeniile. De această dată, o școală din Londra a decis să o ducă la următorul nivel și o utilizeze pentru a înlocui profesorii din sălile de clasă.

Este vorba despre David Game College din Londra, unde o clasă de 20 de elevi vor avea ocazia să învețe de pe platformele de inteligență artificială. Aceștia nu vor mai avea în fața lor profesori, ci ecrane de pe care vor învăța.

Elevii vor participa la diferite lecții, însă unele vor fi predate în continuare de profesori umane, printre care materii legate de artă sau educația sexuală.

Noul mod de învățare prin intermediul inteligenței artificiale le va exploata atât punctele forte, cât și mai puțin bune ale elevilor, astfel încât procesul de învățare să fie cât mai eficient. Cu alte cuvinte, aceasta îi va ajuta pe profesori în activitatea de predare și evaluare a elevilor.

Acest lucru a stârnit mai multe reacții. În timp ce directorul școlii private, John Dalton, a văzut o mulțime de beneficii în ceea ce privește intervenția inteligenței artificiale în predarea elevilor, au existat și reacții negative. S-a luat în calcul faptul că inteligența artificială ar putea să ducă la dezumanizare.

Cât costă un an de școlarizare

Doritorii trebuie să plătească un preț greu de trecut cu vederea pentru un an de școlarizare acolo. Mai exact, este vorba de suma de 35,000 de lire pe an pentru cei care își doresc să învețe de pe platformele de inteligență artificială.

Prețul se apropie de cel pe care îl plătesc și studenții la universități de prestigiu, cum ar fi Oxford, unde un an poate să coste 30.000 de lire.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94553399085999