Octombrie 23, 2020
Prima apariție la TV a lui Adele după ce a slăbit 45 de kg
Adele face senzație de fiecare dată când încarcă o poză nouă în care putem remarca silueta atât de suplă după ce a slăbit 45 de kilograme. Deja apare și la TV, iar camerele o vor surprinde de acum încolo din diferite unghiuri, spre fericirea fanilor săi, care așteaptă demult revenirea ei în spațiul public.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu părul lung şi bogat coafat sexy, cu un machiaj intens, de seară, dar şi cu o mască neagră care i-a acoperit pe jumătate chipul, Adele a apărut într-un clip de promovare pentru ediţia din emisiunea Saturday Night Live.

Cel mai impresionant lucru este că, începând de mâine, toţi fanii ei o pot vedea pe Adele şi live. Asta pentru că ea va fi gazda noului sezon al Saturday Night Live, una dintre cele mai longevive emisiuni de comedie și divertisment din America. 

Astfel, artista britanică va trece din postura de invitat muzical în cea de prezentatoare, urmând ca, potrivit formatului acestui show, să pregătească un monolog introductiv presărat cu glume și expus în forma unui sketch, care implică interacțiunea cu actorii și comedianții din echipa SNL.

Mai mult, Adele se află pentru prima dată într-o situaţie inedită, cu care n-a mai fost obişnuită, până acum: aceea de a fi cea mai slabă persoană dintr-un platou de emsiune. După cum ştim din fotografiile postate de britanică pe social media, Adele a reuşit să slăbească nu mai puţin de 45 de kg faţă de greutatea pe care o afişa în vara anului 2019. 

Adele a apărut pentru prima dată în cadrul showului Saturday Night Live în urmă cu 12 ani, pe atunci fiind invitată. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99101305007935