Februarie 12, 2020
(POZE) Adele este de nerecunoscut. Interpreta a slăbit 45 de kilograme!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A trecut o jumătate de an de când intepreta Adele a anunțat public că divorțează. Se pare că divorțul o influențează pozitiv pe interpretă, căci aceasta arată din ce în ce mai bine.

Cântăreața, care la debutul său interpretativ cântărea peste 100 de kilograme, acum a reușit să slăbească cu 45 de kg. 

La after party-ul, care a avut loc după decernarea premiilor Oscar, Adele și-a făcut apariția. Interpreta a purtat o rochie senzuală cu imprimeu de leopard, care i-a scos în evidență talia, inexistentă altă dată. Vedeta a atras toate privirile, căci arăta complet schimbată. Este de neînchipuit cum i-a reușit starletei să se transforme atât de spectaculos într-un timp atât de scurt.

 

 

Amintim că, Adele s-a născut în data de 5 mai 1988, la Londra. Deși cânta de mic copil, adevărata carieră în domeniul muzicii a început-o în anul 2006, pe când avea 18 ani. Succesul internațional l-a gustat la vârsta de 21 de ani, de-atunci devenind una din cele mai îndrăgite interprete de pretutindeni.

Cu un an mai târziu, Adele l-a cunoscut pe viitorul său soț, alături de care a format un cuplu timp de 8 ani. Astăzi, cei doi își anunță divorțul, lăsând în urmă ani de dragoste, de înțelegere și de susținere. 

 

 

 

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73728585243225