August 03, 2020
PizzArt, prima pizzerie al taglio din Moldova. Pășește-le pragul pentru gusturi de neuitat
Diversitate de gusturi, mix inedit de ingrediente, blat fin și crocant, atmosferă primitoare, dar și sortiment mare de feluri de pizza. Pe toate le găsești la prima pizzerie al taglio de la noi – PizzArt, localul din inima Capitalei, unde creația este stăpână la ea acasă, restaurantul unde se gătește cu multă pasiune și dedicație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Proprietarii, Gheorghe Ispir și Victor Ilie, doi tineri entuziaști care au locuit mulți ani în Italia, au transformat pizza într-o artă și vor să scrie o nouă pagină în istoria culinară din Moldova.

                                                           

Dacă nu ai timp să gătești sau nu ai chef să stai în bucătărie, lasă-te pe mâna băieților de la PizzArt. Ei știu rețeta celei mai bune pizza din oraș, care apropo, nu îngrașă. Blatul este unul special, iar ingredientele sunt alese cu grijă și atent combinate. Toate produsele folosite, de la sos de roșii, mozzarella sau olive până la anghinare și prosciutto sunt de calitate superioară. 

                                                                         

Acum, când trăim vremuri ciudate și pizza ajunge acasă la tine mai repede decât ambulanța sau poliția, și PizzArt s-a mutat în online. Livrările sunt la un click distanță și cea mai importantă este siguranța și respectarea măsurilor obligatorii în perioada de pandemie. Puteți comanda pizza pentru o cină în familie, pentru o petrecere cu prietenii, pentru o ieșire la iarbă verde sau un prânz la birou alături de colegi. Bucatele ajung la tine acasă în minimum 30-40 de minute. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

                          

La PizzaArt, de pe bd. Ștefan cel Mare nr. 67, intrarea de la str. Tighina, poți găsi în jur de 20 de feluri de pizza, de la tradiționalele ”Margherita”, ”Capricciosa”, ”4 Formaggi”și ”Diavola” până la ”Salsiccia” în diverse sortimente ori combinații mai intrigante cum ar fi pizza cu creveți și mascarpone sau pizza cu căpșune și nutella.

                           

                  

                  

                                      

Motto-ul localului este: În fiecare zi câte o pizza nouă, așa că zilnic ai putea trece pe la PizzArt pentru o felie de pizza altfel. De curând, bucătarii iscusiți le oferă clienților posibilitatea să combine două tipuri de pizza pe un singur blat. 

                                                                                

Italienii stabiliți la Chișinău se declară îndrăgostiți de bucatele de la PizzArt și cafeaua de top. Proprietarii sunt debordant de ospitalieri, binevoitori și mereu binedispuși, pentru că ei trăiesc din zâmbetele clienților. Băieții organizează frecvent surprize pentru cei care le pășesc pragul, iar dacă vă întâlniți cu ei prin parc sau la semafor, aveți grijă să-i salutați.

PizzArt te așteaptă pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 67, intrarea de pe str. Tighina, de luni până vineri, de la ora 07:00 la 21:00, iar sâmbăta de la 08:30. Pentru livrări puteți suna la numărul de telefon: 068356554, de la 10:00 la 21:00. În raza municipiului Chișinău, comenzile de la 500 de lei sunt cu livrare gratuită. 

                      

Dacă vreți să fiți la curent cu toate felurile noi de pizza pe care le pregătesc bucătarii urmăriți paginile de Instagram și de Facebook ale PizzArt. Acolo veți afla primii și ce promoții sunt disponibile în local. 

                                       


Restaurantul PizzArt
Adresa:
Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 67

Telefon: +373 68356554
Program: Luni-Vineri – 07:00-21:00/Sâmbăta – 08:30-21:00
www.pizzart.md 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3036420345306