Iunie 02, 2023
Pe ce a cheltuit Bianca Drăgușanu primul milion de euro
Bianca Drăgușanu (41 de ani) și-a făcut apariția în showbiz, în 2009. După o pauză, a revenit în televiziune și acum este gazda emisiunii „Detectorul de minciuni”, de pe Kanal D2. Fiind o fire deschisă, care nu se ascunde atunci când vine vorba de câte un subiect delicat din viața ei, diva nu ezită să spună adevărul, indiferent de situație. Invitată la FRESH by UNICA, Bianca a făcut dezvăluiri despre interesul pe care l-a dezvoltat pentru imaginea ei și în ce a investit primul milion de euro pe care l-a făcut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bianca Drăgușanu (41 de ani) se declară o femeie puternică, frumoasă și de succes. Iar ceea ce i-a adus acest succes este chiar ... aspectul său fizic.

Frumusețea deschide uși, să știi! Nu știu dacă neapărat am întâmpinat probleme vreodată din cauza asta, că nu știu dacă există vreo femeie frumoasă căreia să i se închide ușa, mai ales dacă e și deșteaptă. Asta e o combinație perfectă, știi! Dar n-aș putea să spun că am avut vreodată probleme pentru că arăt bine, dimpotrivă, pentru că arăt bine mi s-au deschis uși, am semnat contracte și am o viață frumoasă, pentru că sunt o combinație de femeie care are câte puțin din fiecare. Eu nu mă consider extraordinar de frumoasă pentru că eu știu femei mult mai frumoase decât mine, dar eu consider că am acel ceva combinat cu acel ceva și cu istețime, și cred că sunt ceea ce trebuie”, a declarat Bianca Drăgușanu la FRESH by UNICA.

Pe ce a cheltuit diva primul milion de euro

 Protagonista mai multor controverse de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu, nu a ezitat să dezvăluie și ce a făcut cu primul milion de euro, câștigat din reclame, activitățile desfășurate în social media și atelierul de modă pe care îl deține.

Who is Tristan Tate's ex-girlfriend Bianca Dragusanu? | The Sun

„Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea. Eu mă iubesc foarte mult! N-aș putea să spun că sunt egoistă sau narcisistă, dar mă prețuiesc foarte mult și investesc.

Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. Într-adevăr, nu e o investiție neapărat bună pentru că nu mai poți recupera banii pe care i-ai investit în pantofi, dar practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi”, a mărturisit blondina.

Bianca Drăgușanu are planuri mari pentru această vară: „Vara asta abia  aștept să..”concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85532307624817