Septembrie 18, 2023
Pamela Anderson, pe coperta unei publicații de fashion îmbrăcată într-o piesă a unui brand românesc
Pamela Anderson apare pe coperta unei publicații de fashion îmbrăcată într-o piesă care aparține unui brand românesc – MURMUR.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pamela Anderson apare pe coperta Fashion Magazine Canada îmbrăcată într-un corset MURMUR, brand românesc fondat de Andreea Bădală. Editorialul surprinde și celebrează transformarea și renașterea ei recentă, iar alegerea vestimentară vine ca o completare a noii sale direcții estetice.

În acest an, Pamela Anderson revine în lumina reflectoarelor și pune stăpânire pe propria poveste odată cu lansarea cărții “Love, Pamela”, dar și a documentarului “Pamela: A Love Story” pe Netflix, scrie alistmagazine.ro

În ediția digitală a Fashion Magazine lansată pe 14 septembrie, Pamela Anderson își redefinește identitatea purtând Bra top-ul Sculpt de la MURMUR, o piesă-semnătură a brandului românesc îndrăgit peste hotare. Alegerea vedetei face parte din seria MURMUR Sculpt, lansată de designerul Andreea Bădală încă de la începuturile brandului, în 2011, și își găsește inspirația în lenjeria vintage.

 

Cu o construcție de cupe retro, realizat din satin premium italienesc si detalii metalice aurii, Sculpt Bra Top este creat manual în atelierul MURMUR din București. Piesa se regăsește online, dar și în showroom-ul din București, unde consultanții stilistici MURMUR vor ghida doamnele în alegerea perfectă Aceeași piesă MURMUR a fost aleasă și de alte vedete internaționale de-a lungul anilor: Paris Hilton a purtat-o pe coperta Cosmopolitan Spain, iar Draya Michelle a furat privirile tuturor, defilând pe străzile newyorkeze în bra top-ul Sculpt, la NY Fashion Week.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87329530715942