Mai 31, 2021
Pacienții Kinezis Vita, despre cum au fost puși pe picioare, la propriu
Minunile se întâmplă la Kinezis Vita. Mai mulți moldoveni au povestit cum au reușit să scape de durerile teribile de spate, să evite intervențiile chirurgicale și să zâmbească, din nou, cu toată ființa lor, după câteva ședințe terapeutice făcute la centrul medical.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Un dar de la Dumnezeu de care am putut să aflu și să beneficiez. Specialiștii de acolo au un mare bagaj de cunoștințe și experiență. Sunt dedicați atât muncii lor, cât și clienților care le calcă pragul. Asta e ceea ce vă definește și vă face unici în Moldova. Vă mulțumesc și vă urez multă sănătate”, a scris un fost pacient al Kinezis Vita.

Clienții centrului medical recunosc faptul că au investit timp și răbdare pentru a rezolva problemele cu care se confruntau. Rezultatele însă nu s-au lăsat mult așteptate.

”Chiar faceți minuni. După două antrenamente au dispărut durerile de spate”, a scris o fostă pacientă a Kinezis Vita pe pagina oficială a clinicii de pe Facebook.

”La a 11-a ședință am văzut și eu lumina de la capătul tunelului. A fost obositor, dar aproape fără durere și disconfort. Mulțumesc tuturor instructorilor”, se arată în recenzia unui fost client al centrului medical.

”Am finisat cursul 3. Primul a fost foarte greu și cu dureri, al doilea cu dureri mai mici și speranță, iar al treilea cu plăcere. Au trecut patru luni de când am venit cu dureri de spate și oboseală musculară insuportabile din cauza herniei și protuzie lombare. Acum sunt recuperate și sunt optimist”, a mai scris cineva în mediul online. 

Unii dintre cei care au călcat pragul Kinezis Vita au și nominalizat specialiștii, care i-au ajutat să scape de dureri și disconfort.

”Mulțumesc mult domnului Viorel Mastac și întregului colectiv al Centrului. Datorită tratamentului propus de dumnealui, fiica mea a fost tratată fără să fie nevoie de intervenția la care eram programați și fără medicamente. Recomand acest centru și întreaga echipă dacă doriți ca cei dragi să nu mai suporte dureri”, a scris cineva.

Printre cei care au trecut pragul Kinezis Vita au fost și mai multe persoane publice, între care prezentatoarea TV, Lilia Lozan, psihologul Sanda Diviricean, Dj de radio, Doina Danielean. De asemenea, Olga Manciu și Emilian Crețu au scăpat de durerile de spate, iar Lilu Ojovan a rezolvat o problemă legată de digestive.

Mai mult decât atât, la Kinezis Vita poate fi tratată hernia de disc prin proceduri terapeutice, evitând astfel intervențiile chirurgicale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0731949806213