Septembrie 27, 2024
„Obosit, dar fericit”: Anunțul surprinzător făcut de Ion Paladi

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpretul de muzică populară Ion Paladi a anunțat pe rețelele de socializare că a finalizat filmările pentru un nou videoclip. Artistul a dezvăluit că melodia aleasă pentru acest proiect, intitulată „Mii de stele”, marchează o premieră importantă în cariera sa, fiind primul cântec de muzică ușoară pe care îl lansează. Filmările s-au întins pe parcursul întregii zile de ieri și au continuat până târziu în noapte, însă Paladi mărturisește că, deși este obosit, este foarte mulțumit de rezultatul muncii sale.

„Sunt un pic obosit, dar fericit și încântat. Abia aștept să urmăriți și voi produsul final,” a scris artistul pe pagina sa personală. Această tranziție de la muzica populară la muzica ușoară vine ca o surpriză pentru fanii lui, iar așteptările sunt mari, mai ales după ce Paladi a colaborat cu o echipă de profesioniști din domeniu.

Artistul a ținut să aducă mulțumiri soției sale, Veronica Bolgari-Paladi, care a avut un rol esențial în videoclip și care, conform spuselor sale, îl susține necondiționat în toate proiectele. „Soția mea scumpă, Veronica, mă ajută și mă susține în tot ceea ce fac”, a adăugat Paladi cu emoție. Alături de ea, mulțumirile sale s-au îndreptat și către echipa de producție, în frunte cu compozitorul Alexandru Vdovicenco și regizorii Ina și Oleg Butnaru, care s-au ocupat de realizarea videoclipului.

Pe lângă echipa de producție, Ion Paladi a apreciat și implicarea unor artiști consacrați, printre care se numără Corneliu Botgros, care l-a sprijinit pe tot parcursul proiectului, și cvartetul „Select”, condus de Viorica Agafiței. De asemenea, interpretul a subliniat aportul actorilor Constantin Haret, Igor Chircov Ghibu și micuțului actor Iustin Timiș, precum și contribuția stilistului Tatiana Codreanu și a salonului Kasandruta pentru rochiile impresionante purtate în videoclip.

Fanii artistului așteaptă cu nerăbdare să vadă noul produs, fiind curioși să descopere această nouă latură artistică a interpretului.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88449120521545