Aprilie 28, 2022
O femeie și-a salvat căsnicia după ce a mers în Turcia pentru o operație de slăbit. Vezi rezultatul
O femeie a reușit să-și salveze căsnicia eșuată după ce a mers în Turcia pentru a-și face o operație de slăbit. Tânăra se simțea atât de complexată de greutatea sa, încât l-a îndepărtat chiar și pe soțul ei de lângă ea, trecând printr-o perioadă critică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gemma Welsh, în vârstă de 31 de ani, a trecut printr-o perioadă dificilă  atunci când a ajuns să cântărească 99 de kilograme. Tânăra a povestit că ducea o viața nefericită, iar kilogramele ei au făcut-o să aibă probleme cu încrederea în sine, lucru care s-a resimțit și în relația cu apropiații. 

Femeia din Liverpool l-a cunoscut pe Paul Welsh în urmă cu 12 ani. Cei doi au avut parte de o relație foarte sănătoasă, până în 2015, atunci când Gemma a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele care a pornit de la o aluniță. Aceasta a urmat un tratament cu steroizi care au făcut-o să acumuleze foarte multe kilograme. 

Felul în care arăta a făcut-o pe tânără să se îndepărteze de soțul ei, pentru că nu mai suporta ca acesta să se uite la ea. Cei doi și-au vândut casa în care locuiau împreună și s-au separat în 2021. 

O femeie și-a reparat căsnicia după ce a zuburat în Turcia pentru o operație de slăbit/ Profimedia 

„M-am simțit mizerabil și încrederea în mine mi-a scăzut. Am evitat orice poză cu mine, căsnicia mi s-a stricat, nu m-am putut privi și nu am vrut ca soțul meu să se uite la mine. Paul m-a iubit și atunci, indiferent de felul în care arătam, însă eu nu m-am putut iubi. Sunt convinsă că nu contează ce greutate ai atâta timp cât ești fericit, dar eu nu mai eram deloc fericită”, a povestit Gemma. 

Tânăra a trecut prin multe etape, de la mâncatul excesiv pe bază de stres, până la înfometare, ajungând să aibă probleme de sănătate. După ce a încercat o mulțime de diete care au eșuat, Gemma a luat decizia de a se opera în Turcia în martie anul trecut. 

O femeie și-a reparat căsnicia după ce a zuburat în Turcia pentru o operație de slăbit/ Profimedia 

„Am intrat într-o relație proastă cu mâncarea. Mâncam în exces, apoi mă înfometam și am ajuns să mă îmbolnăvesc. A fost un cerc vicios. Am încercat o mulțime de diete, dar nu am reușit să-mi schimb greutatea, așa că am hotărât să merg în Turcia pentru o operație de slăbire ca o ultimă soluție. Am avut un manșon gastric care îți îndepărtează 80% din stomac, dar nu m-am speriat deloc. Avusesem atât de multe operații după ce am fost diagnosticată cu cancer, încât aceasta intervenție mi s-a părut foarte simplă. M-a constat 3.000 de lire sterline și mi-am programat operația cu aproximativ 10 zile înainte de a zbura. 

În primele două săptămâni după operație am putut să consum doar lichide, în următoarele două săptămâni am putut mânca piure, iar apoi am introdus în dietă alimente moi și solide. Am pierdut 30 de kilograme în opt luni, care era exact numărul de kilgrame de care voiam să scap.  Acum am 60 de kilograme și nu m-am simțit niciodată mai bine. Nu am făcut operația pentru a vedea cum scade numărul pe cântar, ci am vrut doar să mă simt bine și confortabil în haine. Încrederea în mine mi-a crescut și simt că am o nouă viață”, a mai povestit tânăra. 

Gemma și Paul au fost separați timp de un an, iar după ce aceasta a reușit să-și recupereze greutatea normală și să se simtă din nou fericită, cei doi s-au întâlnit și și-au reparat căsnicia. 

O femeie și-a reparat căsnicia după ce a zuburat în Turcia pentru o operație de slăbit/ Profimedia 

„Am avut pauză un an de zile, timp în care m-am concentrat pe mine. Acum suntem din nou împreună și suntem mai fericiți ca niciodată. Paul m-a iubit necondinționat, dar eu eram într-un moment foarte prost din viața mea, iar greutatea mă făcea să mă simt oribil. Sunt foarte fericită că suntem din nou împreună și acum am încredere să intru într-un magazin și să cumpăr ceva de pe umeraș. Pot să port haine în care nu m-aș fi visat niciodată”, a spus Gemma. 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89415192604065