Iunie 24, 2022
O braziliancă s-a îndrăgostit de o păpușă de cârpă, cu care s-a căsătorit: Viața cu el e minunată
Încurcate sunt căile iubirii! Meirivone Rochas Moraes (37 de ani) și-a adunat toate neamurile și a făcut o nuntă de pomină. Până aici nimic neobișnuit, doar că mirele braziliencei este o păpușă de cârpă, primită în dar chiar de la mama ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Marcelo a fost cusut de mama Meirivonei și este un “domn” înalt, șaten, cu ochii albaștri și mustață. Între Meirivone și Marcelo a fost dragoste la prima vedere, așa că tânăra s-a grăbit să-l ducă în fața altarului. 

Mai mult decât atât, după mai multe zile și nopți de iubire zbuciumată, Meirivona a rămas “însărcinată”. Tânăra a făcut nuntă mare și le-a dat vestea cea mare și nuntașilor. 

Woman who married ragdoll has baby ragdoll she calls their child

“Este bărbatul pe care mi l-am dorit întotdeauna. Viața cu el e minunată! Nu se ceartă cu mine, nu mă contrazice, pur și simplu mă înțelege orice ar fi. Marcelo este un soț minunat și credincios. Este un astfel de bărbat și toate femeile mă invidiază!”, a declarat mândră Meirivonei, potrivit Daily Mail

Brazilian woman who fell in love with a ragdoll welcomes a 'baby' | Daily  Mail Online

La petrecerea de nuntă au participat peste 200 de invitați, iar brazilianca a îmbrăcat rochia albă de mireasă. Femeia a postat filmulețe de la nuntă pe mai multe rețele de socializare. Dacă unii internauți au fost șocați, alții le-au urat casă de piatră și copii mulți. 

La scurt timp după luna de miere, amorezii au devenit părinții unui „băiețel”. Bebelușul Marcelinho, tot de cârpă, a venit pe lume în mai puțin de 35 de minute. Meirivone “a născut” acasă, cu un medic și o asistentă, potrivit Daily Mail. 

Brazilian Woman Who Fell In Love With A Ragdoll Welcomes A 'baby' |  NewsHunt365

Acum, brazilianca nu-și mai încape în piele de fericire și asta pentru că are și soț, dar și partener de dans.

Meirivone are totuși o nemulțumire legată de soțul ei. Are atât de multe calități grozave, dar singurul dezavantaj este că este leneș. Nu lucrează deloc. Dar eu sunt o luptătoare și fac totul pentru noi”, a conchis femeia care nu are acum cu cine să împartă facturile. 

Sursa - perfecte.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68453359603882