Doar 16 dolari pe oră pentru chef-ul care trebuie să creeze preparate deosebite. Spre exemplu, o friptură se vinde cu aproape 2000 de dolari.
Postul vacant a apărut pe Caterer.com şi se menţionează că este oferit un salariu competitiv. În opinia specialiştilor, 16 dolari pe oră este departe de competitiv. E drept, se adaugă bacşişul, dar totuşi discrepanţa rămâne mare, scrie okmagazine.ro.
După ce a deschis restaurantul în septembrie la Londra, Salt Bae a fost intens criticat pentru preţurile exagerate: 34 de dolari pentru un desert (25 lire), 12 dolari (9 lire pentru un suc), un burger cu aur 136 de dolari (100 lire) şi diferite feluri de fripturi, între 700 şi 2000 de dolari (500 – 1400 lire).
Nusret Gokce este cunoscut în întreaga lume pentru talentul său inedit de a presăra sare peste friptură. Vedeta are 38 milioane de urmăritori în social media şi şi-a deschis 17 restaurante în lume. Printre clienţii săi celebri se numără DJ Khaled, Leonardo DiCaprio sau David Beckham.