August 18, 2022
Nu s-a dus la stomatolog 62 de ani, dar are dantura perfectă! Care este secretul lui Nigel Walsh
Angajatul unui spital din Nottingham, Marea Britanie, în vârstă de 62 de ani, a recunoscut că nu a călcat în cabinetul unui medic stomatolog până acum. Nimeni nu se aștepta, dar bărbatul are o dantură perfectă, lucru pe care l-au constatat specialiștii la prima consultație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nigel Walsh, bărbatul care nu s-a dus la stomatolog timp de 62 de ani, a povestit că nici în copilărie nu obișnuia să consume dulciuri, dar și că a avut o rutină de îngrijire a dinților foarte strictă. În fiecare zi, bărbatul se spală pe dinți de nu mai puțin de 5 ori!

„Nici când eram mic nu îmi plăceau dulciurile”, a spus bărbatul, potrivit thesun.co.uk

Prima vizită la stomatolog a fost atunci când a întâmpinat câteva probleme la nivelul unui molar și a avut nevoie de o programare urgentă.

Nigel Walsh este tatăl a trei copii și are mare grijă ca aceștia să se ducă la dentist și să acorde importanță sănătății dinților.

Despre regimul său foarte strict pentru curățare a spus: „Mă spăl pe dinți de patru sau cinci ori pe zi, întotdeauna după masă, pentru că nu-mi place să am gustul mâncării în gură.”

Nigel Walsh a mai dezvăluit, tot atunci, că pe când avea doar 8 ani a fost implicat într-un grav accident de mașină, în urma căruia a făcut ani întregi de fiziologie, dar dinții lui au rămas intacți. 

Cu toate acestea, o durere de dinți îngrozitoare i-a apărut la începutul acestui an, astfel că a fost nevoit să caute de urgență un stomatolog: „Voi merge la un control, primul din viața mea, dar nu te aștepta să merg din nou după aceea”.

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97679209709167