Ianuarie 04, 2021
Negrul prețios, dramatic și extravagant, nuanța HOT a sezonului
Dacă iarna trecută albul a fost culoarea predominantă, ei bine, acum case de modă precum Valentino, Mugler, Louis Vuitton sau Michael Kors s-au reîntors la negrul prețios, dramatic și extravagant! Stiliștii recomandă să evităm roșul. În 2021 este considerată culoarea care aduce ghinion, cu atât mai mult că roșu stârnește furia bivolui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sparlinkg 

Strălucește în acest sezon alegând rochii negre din texturi precum pielea sau latexul. Vei da un aer futurist si modern look-ului tău.

Costumul bărbătesc 

Nu există ceva mai stylish și mai… franțuzesc decât un smoking masculin purtat de o femeie! Este ținuta perfectă pentru un revelion atipic!

Transparențe 

Noul sexy înseamnă să lași lenjeria la vedere! Nu te sfii și alege-ți o ținută transparentă, neagră, evident. Inspiră-te de la Dolce&Gabbana sau Mugler.

Flamboaiant 

Este un cuvânt mare, care se potrivește cu ținutele extravagante ale lui Demna Gvasalia (Balenciaga), Sarah Burton (Alexander McQueen), Marine Serre sau Virgil Abloh (Off-White).

De seară 

Designerii nu vor renunța niciodată la rochiile negre, ultra clasice, și nici noi nu trebuie să o facem. Așadar, o astfel de rochie își găsește mereu loc în garderoba ta.

Paltonul 

Chiar dacă vorbim despre un palton negru supradimensionat, despre unul military sau despre unul clasic, acesta se numără printre piesele de bază ale unei garderobe cu stil. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56701874732971