Mai 07, 2022
Natalia Cheptene are un nou job. Cu ce se ocupă prezentatoarea tv
Recent, jurnalista a povestit despre noua sa pasiune. Ea a descoperit că îi place să învețe și că la 42 de ani s-a apucat să facă școală de design.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se pare că pasiunea ei pentru design se transformă într-un nou job. După ce a arătat pe rețelele de socializare rezultatele muncii sale, mai mulți internauți au întrebat-o dacă aceasta ar putea să lucreze la proiectele lor de design. Dacă l-a început Natalia era sceptică și mai puțin sigură în propriile aptitudini, acum e sigură că s-ar putea apuca serios de acest lucru:

“Gata să încep.

Dacă tot am povestit despre şcoala de design interior la care învăț, să-mi arăt şi reuşitele. În imagini este proiectul din ultimul modul la care am lucrat. Drept task a fost dat planul unui apartament cu 2 camere, care trebuia replanificat pentru o familie tânără, cu un copil mic. Printre solicitările proprietarilor erau o cameră pentru copil, un dormitor matrimonial separat, neaparat living cu tv mare si bucatarie confortabilă. Pe langa asta, era nevoie de două băi şi cât mai multe spații de depozitare.

Am ținut cont de toate, cred.

Ce vroiam să mai spun. La fiecare postare cu design interior mă întreba lumea dacă vreau să mă apuc şi de proiectele lor. Până acum răspundeam ca nu sunt gata, pentru că mai aveam de învățat multe, inclusiv realizarea proiectului într-un program special. Dar cred că a venit timpul să zic "da". “

Ar putea fi o imagine cu mobilă şi camera de zi 

Ar putea fi o imagine cu mobilă şi camera de zi 

Ar putea fi o imagine cu mobilă şi interior 

Ar putea fi o imagine cu mobilă şi camera de zi 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0018088817596