Mai 22, 2020
Naomi Campbell își sărbătorește ziua de naștere. Supermodelul împlinește 50 de ani!
Naomi Campbell împlinește astăzi frumoasa vârstă de 50 de ani! Supermodelul arată perfect și nu intenționează să se retragă de pe podium!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Naomi Campbell a ajuns la cinci decenii de viață. Celebrul supermodel născut la Londra și-a început cariera la vârsta de 15 ani și, în ciuda vârstei, este încă un adevărat simbol al frumuseții.

 

Campbell a fost primul model de culoare care a defilat pentru Prada și a apărut pe coperțile revistelor „French Vogue” și „Time”.

A colaborat cu nume răsunătoare din industrie şi nu intenţionează să se retragă curând de pe podium. A avut relații cu bărbaţi cu decenii mai tineri decât ea şi i-a părăsit la fel de repede precum i-a cucerit, semn că poveștile de dragoste de lungă durată nu sunt tocmai pe gustul ei. 

 

 

Naomi are 1,77 m înălţime şi 55 kg. De la începutul carierei şi până acum a prezentat colecţii de modă pentru cele mai mari case din lume şi are o avere de 60 de milioane de dolari.

   

Cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a supermodelului, am întocmit o listă de câteva lucruri de știut despre ea.

De exemplu, prima sa apariție publică a fost la vârsta de șapte ani, apărând în videoclipul Is This Love? al lui Bob Marley.

De-a lungul carierei, împreună cu Christy Turlington și Linda Evangelista a format un trio de supermodele, cunoscute ca „Trinity”, iar apoi prin extindere, împreună cu Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Kate Moss, au fost numite colectiv „Big Six”.

Campbell s-a născut în Londra. Mama sa, Valerie Morris, este o fostă balerină de origine jamaicană. După dorința mamei sale, Naomi nu si-a întâlnit niciodată cu tatăl, care a părăsit-o pe mama sa pe când era însărcinată în luna a patra.

                                                                        

 

În copilarie Naomi era deseori lăsată în grija rudelor sau a dădacei, deoarece mama sa era plecată cu baletul în turneu prin Europa. De la vârsta de trei ani, Campbell s-a înscris la Barbara Speake Stage School și la zece ani a fost admisă la Italia Conti Academy of Theatre Arts, unde a studiat baletul.

În timpul unui interviu, Naomi a explicat că nu îi place să apară la TV și s-a străduit, timp de 10 ani, să nu apară la niciun show. Ba chiar îi era frică să apară la vreo emisiune live. În Modă a juns din întâmplare, iar soarta a făcut ca anume ea să devină una dintre cele mai apreciate modele din toate timpurile. 

             

Fotomodelul nu poate cânta, dar la un moment dat s-a hotărât să își dea o șansă și a lansat un album, în 1994, care a primit foarte multe review-uri negative. Totuși, în Japonia s-au vândut peste 1 milion de materiale discografice.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73244667053223