Aprilie 11, 2019
Motiv de fericire! Xenia Deli a slăbit cu 20 de kg după naștere
În vara anului trecut, cunoscuta manechină de la noi din țară, Xenia Deli, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumoasă, atletă și perfectă mămică, Xenia Deli a revenit la formele de altă dată, după ce a dat jos 20 de kg. Ea a depus mult efort pentru a se izbăvi de kilogramele nedorite, multe exerciții la sala de forță, dietă și un ritm de viață încărcat. Xenia Deli arată superb, de aceea poate, pe rețelele de socializare tinde să posteze zeci de poze în care își etalează corpul perfect lucrat. La una dintre postări, aceasta a scris: 

 „Corpul tau poate sa treaca peste orice, totul depinde de mintea ta. Minus 20 de kilograme dupa nastere. Sunt extrem de fericita”. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

 

Modelul basarabean practică nu doar exercițiile din sala de forță, ci mai face și pillates. Ea adoră acest tip de sport, de aceea nu renunță la el. 

Amintim că, Xenia Deli este un model din Moldova, și are 29 de ani. Aceasta s-a căsătorit cu miliardarul din Egipt Ossama Fathi Rabah al-Sharif în anul 2016. Diferența de vârstă dintre cei doi este colosală. Cuplul au împreună o fetiță pe numele Anastasia, care a apărut pe lume în vara anului trecut. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74016213417053