Mai 20, 2020
MiaDora: Plan B pentru tot și pentru toate!
Ce faci atunci când în calea ta apare un obstacol? Ei bine, totul depinde de faptul cât de tare dorești să ajungi la obiectivul tău. Putem să privim carantina ca un obstacol? Da, însă suntem siguri că nici într-un caz nu vă va împiedica spre împlinirea visului la o nuntă de poveste. În această perioadă ne-am gândit mult la voi, dragi viitori miri și mirese, și am decis să venim cu un Plan B – un plan care vă va ajuta să vă reorganizați mult așteptatul eveniment, luând în considerare ultimele schimbări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

  • Păstrați-vă calmul și puneți în prim plan sănătatea voastră și a celor din jur. Priviți această perioadă ca o ocazie de a vă întări relația, oferind sprijin reciproc. Discutați mult, visați împreună la nunta voastră în cele mai mici detalii, și bucurați-vă de timpul petrecut doar cu voi doi… da, în viitor veți tânji după aceste timpuri.
  • Alegeți o dată alternativă și verificați disponibilitatea furnizorilor. Conform sondajelor, situația recentă a schimbat modul oamenilor de a privi viața, astfel, și evenimentele sunt dorite cu mai multă ardoare. Așa că străduiți-vă să faceți rezervări din timp.
  • Stabiliți bugetul pentru fiecare serviciu. E important mereu, dar mai ales acum, când veniturile multora au avut de suferit. Faceți o listă bine gândită, echilibrată, și străduiți-vă să nu vă abateți de la ea. Începeți cu localul, meniul, băuturile, tortul, muzică, aranjamentele florale, rochia de mireasă, pantofii, costumul mirelui, invitațiile de nuntă, și continuați până unde considerați că vă permit resursele și fanteziile.
  • Puneți întrebări, multe întrebări. Și aici, din nou, vă vine în ajutor pixul. Înainte de a discuta cu potențialii furnizori de servicii, pregătiți câte cel puțin 5 întrebări la fiecare dintre ei. Cereți să vi se ofere cât mai multe detalii, pentru că doar astfel veți putea avea încredere în echipele care vor participa la evenimentul vostru.
  • Gândiți-vă la micii voștri invitați. Asigurați-vă că restaurantul pe care l-ați ales are o bonă cu experiență care îi va distra pe copii invitaților în timpul evenimentului. Oaspeții voștri vor aprecia foarte mult faptul că se pot relaxa în timp ce copiii lor sunt supravegheați și îngrijiți.
  • Pregătiți-vă că vremea se poate schimba brusc. Chiar și vara nopțile pot fi răcoroase, iar zilele pot deveni oricând ploioase. Așa că e bine să aveți la îndemâna câteva umbrele și să vă asigurați că acest moment este prevăzut și în interiorul restaurantului. De asemenea, fixați bine decorațiunile care pot fi luate de vânt. Nu de alta, dar în ziua nunții veți avea activități mult mai importante decât alergatul după decorațiuni.
  • Prevedeți o posibilă pană de curent. Cu siguranță, nici în visele voastre de coșmar nu vă puteți imagina să rămâneți fără muzică și lumină în toiul distracției. Poate dansurile în întuneric pot părea distractive, însă mâncatul și beznă sunt incompatibile. De aceea, e important să alegeți un restaurant care vă va asigura un generator.
  • Nu uitați să vă distrați! Ziua nunții este despre voi! Uitați de stres și bucurați-vă de fiecare clipa! Iar acest lucru este posibil doar la MiaDora. Având o experiență de mai bine de 18 ani în organizarea evenimentelor, avem totul pentru a evita apariția situațiilor neprevăzute. Alături de echipa noastră veți putea să vă simțiți cu adevărat liberi!

    Se zice că fericit este nu cel care așteaptă sfârșitul furtunii, ci acel care a învățat să danseze în timp ce plouă. Astfel, chiar dacă nu puteți să schimbați situația actuală, la sigur puteți să primiți plăcere de la procesul de planificare a nunții voastre de vis!

miadora.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.1638290882111