Mai 26, 2022
Meghan Markle, scandal cu sora Samantha: „Să îi fie rușine”
Meghan Markle și sora sa, Samantha Markle, nu au avut relații extraordinare niciodată. Situația s-a înrăutățit odată ce fosta actriță a devenit ducesă, în urmă căsătoriei cu prințul Harry.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tatăl său, Thomas Markle, a suferit un AVC în urmă cu doar câteva zile, iar Samantha o acuză acum de neglijență, din cauza faptului că nu s-a preocupat de starea părintelui său.

Sora lui Meghan Markle o imploră pe Ducesa de Sussex să mai „privească, fără să facă orice”, iar totul se petrece după ce tatăl lor a fost transportat de urgență la spital în urma unui accident vascular cerebral.

samantha markle thomas markle meghan markle jpeg 

Samantha Markle compară lipsa de reacție a surorii sale cu „abuz al unui vârstnic” și susține că fosta actriță nici măcar nu a contactat-o, după ce veștile despre Thomas au apărut în presă.

Samantha Markle a fost invitată într-o emisiune TV din Regatul Unit, unde a izbucnit în lacrimi vorbind despre „neglijența” cu care Meghan tratează situația.

A trecut prin atât de multe”, explică ea, despre tatăl Thomas. „După două infarcturi, o pandemie și acum un accident vascular cerebral, tot nu am auzit nimic de la Meghan, asta e neglijență”.

„Cum poate să îl vadă suferind în asemenea hal?”

Totodată, sora de care Meghan Markle s-a înstrăinat susține că tatăl lor se află într-o stare precară de sănătate, motiv pentru care nu se știe cât mai are de trăit.

Dacă nu poate să lase de la ea sau să aibă conștiința morală că trebuie să facă parte din viața lui, atunci să-i fie rușine. El nu mai are mult timp. Apoi, ea va trebui să trăiască așa (n.r.- cu vina că nu și-a ajutat tatăl), pentru tot restul vieții”, a mai precizat Samantha, care nu a părăsit căpătâiul tatălui, după AVC-ul suferit.

Întrebată dacă simte că Meghan ar trebui să îi ajute să acopere costurile tratamentelor, fiica cea mare a lui Thomas Markle a spus: „Ar fi putut să îl contacteze și să rezolve situația împreună, oricând, dar nu a făcut-o. Cum poate să îl privească suferind în asemenea hal? Cine face așa ceva?”.

Is Meghan Markle's 'bullying' half-sister Samantha to blame? The Oprah  Winfrey interview reminded us of the other family drama Buckingham Palace  would rather avoid | South China Morning Post

Thomas Markle a rămas fără glas în urma AVC-ului suferit

În vârstă de 77 de ani, tatăl lui Meghan Markle a acuzat mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Bărbatul care locuiește în Rosario, Mexico, a fost transportat de urgență la spital în Chula Vista, California, într-o stare precară, transmite fiica sa cea mare.

Fostul om de televiziune nu mai poate vorbi și a stat o perioadă conectat la aparate, căci a avut nevoie de oxigen.

Fiul său i-a fost alături pe toată perioada, în timp ce Samantha a zburat de urgență în San Diego, din Florida, unde ea locuiește.

Chiar dacă Meghan Markle stă în Montecito, la câteva ore distanță de spitalul în care tatăl ei este internat, nu se știe dacă îl va vizita, dat fiind faptul că în doar câteva zile este celebrat Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58744859695435