Noiembrie 22, 2022
Maneskin, apariție în chiloți la American Music Awards 2022
Duminică noapte s-a desfășurat, la Microsoft Theater din Los Angeles, gala American Music Awards 2022. Starurile au făcut paradă pe covorul roșu cu cele mai inedite ținute. De departe, rockerii de la Maneskin au fost cei care au atras toate privirile când și-au făcut apariția în chiloți pe red carpet.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Maneskin, apariție în chiloți la American Music Awards 2022

Maneskin este trupa rock italiană devenită cunoscută la nivel internațional după ce a câștigat Eurovision 2021. Rockerii s-au numărat printre starurile prezente duminică noapte la American Music Awards 2022. A fost ediția cu numărul 50 a celebrei galei de premiere. Un eveniment la care vedetele au făcut paradă pe red carpet cu ținute dintre cele mai inedite și spectaculoase.

 

Gala American Music Awards 2022 s-a desfășurat duminică noapte la Microsoft Theater din Los Angeles. Atunci când au pășit pe covorul roșu, rockerii de la Maneskin au atras toate privirile celor prezenți. Motivul? Au apărut îmbrăcați în… chiloți!

 

Cei patru italieni sunt faimoși pentru ținutele nonconformiste pe care le poartă la evenimente. De această dată, au optat pentru pantaloni decupați care le lasă la vedere lenjeria intimă.

Trupa este formată din Damiano David, Victoria de Angelis, Ethan Torchio și Thomas Raggi

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82350969314575