Octombrie 04, 2022
Majorat de lux! Andreea Bostanica a primit în dar un apartament și o mașină de 4 milioane de lei
A împlinit 18 ani și a avut parte de o surpriză de proporții. Interpreta Andreea Bostănică a avut parte de o aniversare plină de emoții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cunoscuta vloggeră a primit de ziua sa de naștere o mașină de peste 4 milioane de lei. Aceasta e deținătoarea unui Mercedes-Benz GLC de culoare albă. Se pare că a avut parte de numeroase surprize, aceasta a primit în dar și un apartament.

Îmbrăcată într-o rochie roz cu paiete,ca o adevărată păpușă barbie, interpreta și-a petrecut ziua printre baloane roz și s-a bucurat de un tort imens de aceeași culoare. 

Andreea Bostănică are aproape un milion de urmăritori pe Instagram, iar marea comunitate online s-a grăbit să o felicite cu marele eveniment. Fotografiile ei au adunat aproape 90 000 de aprecieri și sute de comentarii cu felicitări de la cei care-i urmăresc activitatea.

Andreea Bostănică este una dintre cele mai tinere vloggerițe din Republica Moldova. Ea este milionară pe Tik Tok. Aceasta are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare, fiind extrem de populară și în mediul online românesc. De asemenea a fost supranumită „regina TikTok-ului românesc”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7343719005585