Septembrie 08, 2022
Madonna iubește din nou! Un fotomodel de 23 de ani a cucerit-o iremediabil
Madonna iubește din nou! Diva pop are un alt iubit, după ce în luna aprilie a acestui an s-a despărțit de Ahlamalik Williams, cu 35 de ani mai tânăr decât ea. Cea mai recentă cucerire a solistei este un bărbat la fel de tânăr. Andrew Darnell, căci acesta este numele bărbatului, are doar 23 de ani și aspiră la o carieră în domeniul modei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Numele Madonnei a devenit sinonim, de-a lungul timpului, cu acțiunile controversate. Artista nu s-a temut niciodată să se manifeste liber, chiar dacă unele dintre gesturile sale au stârnit dezbateri. Ajunsă la 64 de ani, Madonna pare să se bucure din plin de tot ce îi oferă viață!

Madonna are un nou iubit, după despărțirea de dansatorul Ahlamalik Williams, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de trei ani. Bărbatul care a cucerit-o pe vedeta internațională este un tinerel pe nume Andrew Darnell. 

Conform publicației Dailymail, Madonna și Andrew au fost văzuți în New York, la un concert al artistului de origine nigeriană REMA. Potrivit martorilor, îndrăgostiții nu și-au putut lua privirea unul de la celălalt și nu au ezitat să-și exprime public afecțiunea.

Madonna și Andrew jpg

De altfel, Madonna pare fermecată de tânărul model și nu a ezitat să-l prezinte fanilor. Artista a distribuit o imagine în care apare alături de Andrew, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. 

madonna

Madonna a făcut spectacol de ziua ei și nu s-a dat în lături de la nimic 

Artista a împlinit 64 de ani pe 16 august. De ziua ei a sărbătorit într-un stil grandios și, așa cum ne așteptam, nu a ratat șansa de a crea motiv de consternare. Vedeta a distribuit un clip video în care apare sărutându-se cu două femei, pe bancheta din spate a unei mașini de lux! 

Deși este trecută de prima tinerețe, diva face tot ce îi stă în putere pentru a fenta trecerea timpului. Nu ratează antrenamentele de la sala de sport, dansează întotdeauna în timpul concertelor sale și apelează la medicul estetician atunci când simte nevoia micilor ajustări. Madonna are numeroase intervenții la nivelul feței și, în urmă cu puțin peste doi ani, a decis să-și facă un implant fesier pentru a avea un posterior a la Kim Kardashian. 

Madonna

Sursa - click.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.36860489845276