Februarie 23, 2018
LIVE! Interpretul Adrian Ursu vine astăzi, 23 februarie, în studioul AQUARELLE!
Carismatic, bărbos și mereu cu zâmbetul pe față, interpretul Adrian Ursu vine astăzi, 23 februarie la ora 12:00, în studioul AQUARELLE!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vineri, 23 februarie, interpretul autohton Adrian Ursu, va veni în studioul AQUARELLE, pentru o discuție caldă pe care o va purta cu noi, cu toți. Se știe că-n această iarnă, interpretul Adrian Ursu  a fost plecat într-un turneu special, împreună cu Ionel Istrati, în Statele Unite ale Americii, unde au încântat diaspora moldovenească cu melodiile pline de dor, care i-au amintit oamenilor despre casă. El ne va spune multe, ne va povesti cum a fost departe de casă, și cum i-au primit moldovenii de peste Ocean. Tu însăși poți să-i adresezi artistului întrebări, iar el neapărat îți va răspunde. De aceea, fii cu ochii pe noi, urmărește-ne pe pagina de facebook, astăzi, 23 februarie, la ora 12:00.

 

 

Amintim că, interpretul Adrian Ursu a absolvit Colegiul de Muzică "Ștefan Neaga", din Chișinău, la specialitatea "Teoria Muzicii|. După care a urmat să studieze muzica la AMTAP, la facultatea „Muzică Uşoară şi Jazz”, facultatea „Canto Estradă”. Adrian Ursu este câștigătorul numeroaselor concursuri de muzică. Are în palmaresul său zeci de cântece care au ajuns în sufletele noastre, precum "Jumătate eu, jumătate tu", "Unica", "Înc-o iarnă fără tine", "Boabe de cafea". 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5925436019897