Noiembrie 27, 2020
Lista cu filme, care-ți fac programul de sărbători
Intrăm în weekend și, în curând, în perioada sărbătorilor, ceea ce înseamnă că mulți vor avea timp pentru filme și seriale. iată o listă bună de salvat, pentru că va fi utilă atunci când o să vă faceți comod sub o plapumă caldă pentru a privi ceva interesant.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ma Rainey’s Black Bottom 

Adaptat după piesa lui August Wilson È™i câÈ™tigătoare a două premii Pulitzer, în filmul Ma Rainey’s Black Bottom o avem în rolul principal pe Viola Davis. Personajul ei este într-o totală contradicÈ›ie cu managerul ei, care îi controlează felul în care face muzică. Filmul surprinde atmosfera din Chicago din 1927 È™i surprinde teme sociale pertinente, precum exploatarea artiÈ™tilor de culoare È™i dinamica lor în contextul luptei pentru supravieÈ›uire. Pe lângă asta, Ma Rainey’s Black Bottom este filmul în care actorul Chadwick Boseman, care a murit în luna august a anului 2020, a interpretat ultimul său rol. 

Premiera: 18 decembrie 2020

The Prom (2020)

The Prom este un film care se bucură de o distribuÈ›ie impresionantă, incluzând nume celebre, cum ar fi Meryl Streep, Nicole Kidman, Andrew Rannells È™i James Corden. Ei joacă rolul unor vedete dornice să redevină faimoase. Însă dorinÈ›a lor e umbrită de cazul unei tinere din Indiana, care i s-a interzis să participe la bal alături de iubita ei. AÈ™a că, cei patru decid să o ajute pe tânără. Însă, planul pare să nu funcÈ›ioneze aÈ™a cum se aÈ™teptau, dar tot vor încerca să îi ofere Emmei o seară în care să poată celebra cine este cu adevărat.

The Midnight Sky (2020)

Bazat pe romanul Good Morning, Midnight scris de Lily Brooks-Dalton, filmul The Midnight Sky îl are ca regizor pe nimeni altul decât George Clooney. Pelicula îl are în prim-plan pe Augustin, un om de È™tiință care e singur la Polul Nord È™i pierde contactul în urma unui eveniment apocaliptic. Pe de altă parte, o mai avem È™i pe Sully, fiica sa, care se întoarce de pe Jupiter. Cele două poveÈ™ti se împletesc în cele din urmă în moduri cu adevărat neaÈ™teptate.

Premiera: 23 decembrie 2020

Bridgerton (2020)

În spatele seriei Bridgerton se află Shonda Rhimes, producătoarea serialelor Grey’s AnatomyScandal È™i How to Get Away With Murder. Serialul se bazează pe seria de romane scrise de Julia Quinn. Situată în perioada de regență a Angliei de la începutul anilor 1800, seria Bridgerton ar avea potenÈ›ialul de a fi asemănătoare cu Downton Abbey.

Premiera: 25 decembrie 2020

Selena: The Series (2020)

Subiectul unei noi serii de pe Netflix este regretata cântăreață Selena Quintanilla-Pérez. ActriÈ›a Christian Serratos o interpretează pe Selena, cântăreaÈ›a de origine mexicană, care a fost ucisă de cel mai mare fan al ei în 1995. Pe parcursul acestui serial, vei vedea cum familia ei face o serie de alegeri care îi vor schimba viaÈ›a È™i drumul către succes. 

Chilling Adventures of Sabrina (2020)

Ultimele opt episoade din Chilling Adventures of Sabrina vor apărea pe Netflix în luna decembrie. Serialul a fost anulat în iulie 2020, ca mai apoi să fie mutat pe platforma de streaming, unde a fost un real succes pentru adolescenÈ›i È™i nu numai, cel puÈ›in primul sezon. Pe măsură ce Sabrina se apropie de împlinirea vârstei de 16 ani, ea este pusă în faÈ›a unei decizii importante, È™i anume trebuie să aleagă între lumea familiei sale plină de vrăjitoare sau cea umană, a prietenilor săi. 

Premiera: 31 decembrie 2020

Nocturnal Animals (2016)

De data asta nu îl regăsim în ipostaza de designer, ci în cea de regizor pe Tom Ford. Nocturnal Animals o urmăreÈ™te pe Susan, care primeÈ™te un manuscris de la fostul ei soÈ›, de care s-a despărÈ›it cu 20 de ani în urmă. Manuscrisul surprinde viaÈ›a unui bărbat È™i sfârÈ™itul său tragic. Cu ocazia asta, Susan îÈ™i aduce aminte de prima ei căsătorie È™i află despre sine anumite adevăruri ascunse.

50 First Dates (2004)

Adam Sandler îl joacă în 50 First Dates pe Henry Roth, un bărbat care trăieÈ™te în paradisul hawaiian, în compania mai multor femei. El se teme de angajamentul unei relaÈ›ii, asta până când o întâlneÈ™te pe Lucy, iar cei doi încep să aibă o relaÈ›ie serioasă. Ulterior, Henry descoperă că Lucy suferă de pierderi de memorie pe termen scurt È™i e pregătit să o facă să se îndrăgostească din nou de el, în fiecare zi. 

Premiera: 1 decembrie 2020

Runaway Bride (1999)

După Pretty Woman, toată lumea a vrut să-i vadă din nou jucând împreună pe Julia Roberts È™i Richard Gere, aÈ™a că s-a întâmplat, odată cu Runaway Bride. Richard Gere joacă rolul unui reporter, Ike Graham, care scrie o poveste despre o femeie, Maggie (Julia Roberts) care È™i-a părăsit logodnicii la altar.

Premiera: 1 decembrie 2020



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6166100502014