Iunie 08, 2021
„Leonardo DiCaprio nu e bun în pat!” Cine a făcut afirmaţia şi cum a reacţionat reprezentantul actor
O fie el cuceritorul topmodelelor şi unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, însă Leo nu primeşte superlative şi când vine vorba despre priceperea lui de a-şi satisface partenera. Cel puţin asemenea acuzaţie i-a fost făcută, recent, de o persoană prea puţin cunoscută, dar care deţine informaţii de preţ chiar de la o fostă iubită de-a actorului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O oarecare Star a distribuit pe Tik Tok un video în care a spus că celebrul DiCaprio nu ar fi bun deloc în pat. De unde știe ea? Ei bine, Star este nepoata lui actriţei Julianne Hough, care a avut o relaţie intimă cu superstarul ​​​​​​. 

“Mătuşa mea s-a culcat cu Leonardo DiCaprio”, a declarat, pe TikTok, nepoata lui Julliane Hough. „Şi se pare că nu e deloc bun în pat!”, a adăugat aceasta.

Star a participat la un soi de concurs care le provoca pe rudele vedetelor să dezvăluie lucruri necunoscute despre celebrităţi. După ce s-a lăudat că i-a cunoscut pe Derek Hough, Nina Dobrev, Nikki Reed şi pe Ian Somerhalder, prin intermediul mătuşii ei faimoase, tânăra a aruncat bomba despre Leo. Clipul ei a devenit viral la scurt timp de la postare, motiv pentru care a fost şters ulterior. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69997191429138