Februarie 06, 2023
Leonardo DiCaprio, acostat de o admiratoare în fața hotelului! Reacția actorului, virală pe TikTok:
Clipul pare să fie filmat în fața unui hotel, iar starul din „Titanic” era însoțit de bunul său prieten, actorul Tobey Maguire. Tânăra a postat clipul în decembrie, perioadă în care DiCaprio și Maguire au fost fotografiați în vacanță, în Republica Dominicană. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Filmulețul postat de brunetă pe contul de TikTok s-a viralizat rapid și a adunat peste 12 milioane de vizualizări. 

Leonardo DiCaprio, care avea un bodyguard cu el, s-a întors atunci când a fost abordat de tânără, a ascultat-o preț de câteva secunde și chiar i-a strâns mâna și i-a mulțumit pentru cuvintele frumoase. 

VIDEO AICI

Tânăra care nu le-a dezvăluit internauților ce i-a spus lui DiCaprio, a făcut o glumă referitoare la momentul care s-a viralizat pe TikTok. 

“Cred că cei 19 ani ai mei sunt ok. Am primit aprobarea lui”, a scris Farah în dreptul clipului. 

Presa străină a scris la un moment dat că DiCaprio nu a avut nicio iubită mai în vârstă de 25 de ani. Mai mult, actorul s-a despărțit de Camila Morrone anul trecut, la scurt timp după ce actrița a împlinit 25 de ani. Cei doi au fost împreună timp de 5 ani. 

“A întrebat-o dacă are mai mult de 25 de ani!”, a glumit un internaut.

Urmăritorii tinerei i-au lăsat sute de mii de inimiore și mii de comentarii. 

“Cum este să trăiești visul meu?”, “Niciodată nu am fost atât de geloasă!”, “Cred că ăsta este singurul video în care l-am văzut interacționând cu un fan!”, “Începe să semene cu Jack Nicholson”, “Eu aș fi leșinat!”, “M-am uitat de 10 ori la clipul ăsta!”, “Cât de norocoasă ești!”, “Wow, felul în care îi strange mâna!”, “Ce galant este!”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71697187423706