Februarie 09, 2021
Lenuța Gheorghiță, moderatoarea showului matrimonial: ”Toți oamenii caută dragoste”
Lenuța Gheorghiță este determinată să cucerească publicul altfel. Și nu prin muzică, așa cum ne-a obișnuit. Peste câteva zile o vom vedea la micile ecrane fără port popular, dar la fel de elegantă și cu multe glume la sine. Interpreta va modera showul matrimonial ”Hai să ne căsătorim”, care va fi difuzat la TV6.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Acest proiect îmi vine ca o mănușă. Mă regăsesc sută la sută, mai ales că mie îmi place să vorbesc, să râd, să spun bancuri și am un dor nebun de public”, ne-a mărturisit interpreta. 

Alături de Lenuța Gheorghiță, vor fi astrologul Cristina Guzinschi și pețitoarea Maria Andriuță. Toate trei vor ajuta pe cineva să aleagă din trei candidaturi persoana căreia să-i dăruiască dragostea. Toți vor lupta cu toate armele pentru a cuceri. Își vor manifesta talentele - vor cânta, vor dansa, vor recita și vor face surprize de tot felul. ”Toți caută dragoste, cu toate că toți suntem inhibați. Suntem într-un secol când toți vor să fie populari”, a remarcat interpreta. 

Showul matrimonial va dura o oră și va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, la TV6, începând cu ora 18. 

”Emisiunea asta ne face să uităm de politică, de COVID. Vin la filmări o dată pe săptămână, dar mă distrez ... Îmi place foarte mult cum decurg filmările”, ne-a mai spus interpreta. 

Același format de emisiune și-a câștigat popularitatea în Rusia. Actrița Larisa Guzeeva este prezentatoarea showului ”Davai Pojenimsea”, alături de astrologul Vasilisa Volodina și pețitoarea Roza Siabitova. Conceptul de emisiune a fost implimentat în Ucraina, Kazahstan și Coreea de Sud. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77397608757019