Noiembrie 05, 2020
Lacrimi amare la Hollywood. A murit o actriță din Titanic
Cunoscuta actriță de la Hollywood, Elsa Raven, a murit la vârsta de 91 de ani, în casa sa din Los Angeles. Informația a fost confirmată pentru presa de peste Ocean de către agentul regretatului star de cinema. Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre deces.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elsa Raven a devenit cunoscută marelui public prin rolurile ei din filmele „Înapoi în viitor” și ”Titanic”. A apărut, de asemenea, și în celebrul videoclip  ”My Heart Will Go On” al lui Celin Dion, melodie celebră datorită faptului că a făcut parte din coloana sonoră a filmului ”Titanic”. 

Cei mai buni ani ai carierei ei de televiziune au fost 1988,1989 și 1990, când a jucat în sitcomul Amen și a interpretat rolul mamei lui Vincent Terranova în serialul Wiseguy.

În „The Amityville Horror” a jucat rolul unei agente imobiliar, a interpretat o proprietară în „In the Line of Fire” și personajul Gertrude Stein în „The Moderns”.

Născută în 1929, Elsa Rabinowitz și-a ales numele de scenă Elsa Raven. Actrița și-a început cariera pe scena din New York. A jucat în multe piese de pe Broadway, inclusiv în „Legenda lui Lizzie”.

În producția „Înapoi la viitor”, ea a intrat în pielea unei activiste care-l îndemna pe Marty McFly să „salveze turnul ceasului”. Publicul a remarcat-o și pentru rolul de mamă jucat în serialul Seinfeld. 

A apărut, de asemenea, și în alte seriale, printre care „General Hospital”, în rolul Tugboat Tessie și „Zilele vieții noastre”, unde a interpretat personajul Lucille.

Cea mai recentă apariție a avut-o într-un scurtmetraj din 2011,intitulat „Ei sunt cu mine”, în care a interpretat-o ​​pe Marea Bunică Fanny Feiner. În același an, a apărut ca doamna Harrison în „Răspunsuri la nimic”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92688274383545