Mai 28, 2020
Kylie Minogue este sărbătorită astăzi. Cât de bine arată artista la 52 de ani!
Astăzi este ziua de naștere a cunoscutei artiste Kylie Minogue. La cei 52 de ani, cântăreața arată senazațional și nu se rușinează să le împărtășească fanilor de pe Instagram imagini din viața sa personală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu ocazia aniversării zilei de naștere, Kylie Minogue a ales să își surprindă fanii interanuți cu o postare specială, alături de un mesaj de mulțumire pentru toate urările primite. ”Vă mulțumesc mult pentru toate urările frumoase. Cea mai mare dorință a mea este ca aceste mesaje frumoase să ajungă în special și la voi, însoțite de iubirie.”, a scris artista la postarea de pe Instagram, însoțită de imagini cu ea din vremea în care era doar un copil. 

                                                                             

Pe rețelele sociale, artista este extrem de activă, iar de cele mai multe le arată fanilor imagini inedite din viața personală. Așa a fost și cel mai ușor să remarcăm faptul că Minogue arată senzațional la frumoasa vârstă pe care o împlinește astăzi.

                                                                                

La frumoasa vârstă pe care o împlinește astăzi, artista nu se mândrește numai cu o siluetă demnă de podiumuirle de modă, ci și cu o carieră impresionantă în industria muzicală. În 2004, frumoasa blondă a obținut premiul Grammy pentru „Cea mai bună înregistrare” pentru piesa „Come into my world”.

Faimoasa blondă a reușit întotdeauna să atragă toate privirile pe covorul roșu cu o siluetă de invidiat și ținutele impecabile pe care le-a purtat de-a lungul anilor. Fanii o știu cel mai bine pentru hitul „Can't Get You Out Of My Head”.

                                         

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91088509559631