Mai 30, 2020
Kylie Jenner a fost exclusă de Forbes din clubul miliardarilor!
Conform celebrei reviste Forbes, Kylie Jenner nu mai este în clubul celor mai tineri miliardari care au ajuns bogați cu forțele proprii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Denumită drept „Cel mai tânăr miliardar self-made” în 2029,  Kylie Jenner în vârstă de 22 de ani acum și-ar fi făcut primul miliar de dolari din compania pe care a fondat-o, Kylie Cosmetics. Aceasta a vândut 51% din firmă pentru fabuloasa sumă de peste 1,2 miliarde $.

                  

Forbes a publicat recent un amplu articol despre o tehnică prin care Kylie și mama sa, Kris Jenner, au umflat un pic datele cu privire la averea lor, în documentele pe care acestea le-au furnizat revistei.

                                                                              

Cei care i-au atribuit anul trecut titlul de cel mai tânăr miliardar frumoasei Kylie Jenner spun acum că aceasta ar fi mințit de fapt atunci și că averea acesteia ar fi în realitate mai mică. ”E destul de clar că oamenii din jurul lui Kylie au mințit în tot acest timp”, scrie Forbes

Desigur, Kylie Jenner rămâne o femeie foarte bogată, dar Forbes estimează că averea sa e mai aproape de 900 de miliarde de dolari în realitate. Cea mai tânără dintre surorile din clanul Kardashian-Jenner, Kylie rămâne uan dintre cele mai rumărite vedete de peste Oceanu cu peste 178 de foloweri pe Instagram, iar o postare publicitară pe contul ei ar costa 1,2 milioane de dolari, fiind cel mai bine plătită vedetă din lume atunci când e vorba de campanii publicitare pe rețelel de socializare. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80140995979309