Aprilie 13, 2018
Khloe Kardashian a adus pe lume o fetiță
Khloe Kardashian a devenit pentru prima dată mămică. Ea a adus pe lume o fetiță, tatăl căreia e jocătorul de baschet, Tristan Thompson.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Conform TMZ, Khloe a adus-o pe lume pe fiica sa joi dimineața, în jurul orei 4, la un spital din afara orașului Cleveland. Diva încă nu a făcut un anunț oficial și nu se știe numele copilului și starea ei de sănătate sau a bebelușului.

 


Unele surse au mărturisit  că la spital au fost prezente surorile Kardashian – Kim și Kourtney, mama Kris Jenner, cea mai bună prietenă  a lui Khloe, Malika, dar și iubitul acesteia, Tristan , care recent a fost acuzat de infidelitate.

 

 


Tristan Thompson a fost văzut sărutându-se cu o brunetă, sâmbătă seara, într-un club din New York. După scandalul de infidelitate provocat de iubitul său și zvonurile conform cărora Khloe ar fi început să aibă contracții timpurii, în urma cărora a adus pe lume un copil. Însă se pare că Tristan nu este la prima infidelitate. Pe când Khloe era însărcinată în luna a treia, a fost surprins în ipostaze intime într-un club, cu 3 femei.

 


Rămâne de văzut care va fi decizia lui Khloe în ceea ce-l privește pe tatăl copilului său, deocamdată se bucură de primul său copil, adus pe lume prin naștere naturală.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79608559608459