August 05, 2022
Katy Perry a aruncat cu felii de pizza la un concert în Las Vegas. Imaginile s-au viralizat
Katy Perry a aruncat cu felii de pizza la un concert în Las Vegas. Cântăreața s-a întors în oraș și a sărbătorit alături de fanii săi așa cum a știut ea mai bine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când artista a cântat ultima dată într-un club de noapte din Las Vegas, felii de pizza zburau peste tot. Oamenii cer ca ea să continue să arunce cu pizza pentru ei după ce un videoclip cu cântăreața „Roar” făcând acest lucru a devenit viral.

Katy Perry a aruncat cu felii de pizza la un concert

Într-un videoclip din mediul online, Perry poate fi văzută dansând într-un club de noapte în timp ce poartă o ținută roz cu imprimeu și ascultând melodia „In da Getto” de la J Balvin și Skrillex. Ea ia o felie de pizza, o pune pe o farfurie de hârtie și o aruncă în mulțime. Cineva care ține o cutie mare de pizza stă lângă ea. Pizza cade la pământ în timp ce fanii se întind să o apuce, scrie marca.com.

Apoi lansează o a doua felie în mulțime, care dispare și ea imediat. Vedeta pop a scris pe Twitter: „o mamă care își hrănește copiii”. Așa a descris artista imaginile în care poate fi văzută alături de oamenii ce o apreciază și îi ascultă melodiile.

Utilizatorii online erau în delir, făceau glume și își doreau să o vadă pe Perry aruncând cu pizza în ei în viața reală. Pe 29 iulie, Perry și-a început turneul „Play” în Las Vegas, la Resorts World Theatre. Și-a început concertele în decembrie anul trecut. În weekend a urcat din nou pe scenă după câteva luni de spectacole remarcabile.

Artista este una dintre cele mai apreciate femei din industria muzicală internaională. Deși a devenit mamă, la scurt timp după naștere, Katy a revenit pe scenă. Și-a bucurat din nou fanii cu cele mai frumoase piese din repertoriul ei.

Sursa - catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.7924990653992