Iunie 24, 2022
Kate Middleton, pozată sorbind dintr-o bere și dând cu șutul în minge. Cum a fost surprinsă
Kate Middleton și prințul William se află zilele acestea într-o vizită oficială în comitatul Cambridgeshire. Cei doi, mereu zâmbitori, au stat de vorbă cu oamenii entuziasmați să-i găzduiască, au vizitat un muzeu al Universității Cambridge, unde a și fost dezvelit primul lor portret oficial comun, un centru de îngrijiri paliative pentru copii și o organizație caritabilă care ajută persoanele fără adăpost.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate și William și-au îndeplinit obligațiile protocolare și apoi au mers la hipodromul din zonă, unde ducii au fost întâmpinați cu urale de public. La scurt timp după ce au ajuns acolo, ducii de Cambridge s-au întrecut într-un joc, încercând să nimerească o țintă lovind o minge cu piciorul. Deși îmbrăcată într-o rochie fluidă și având în picioare încălțări cu platforme, Kate a intrat în joc, și-a arătat veleitățile de sportivă și și-a încercat norocul la șutat.

kate middleton  

 

După minutele de sport, cei doi au poposit la un stand și și-au potolit setea cu câteva guri de bere, băutură pe care ambii au părut să o aprecieze, după gesturile făcute și mimica feței.

kate middleton si printul william 

 

Kate Middleton și prințul William, în primul lor portret oficial comun

Această ieșire mai puțin formală decât restul a venit după ce Kate și William au trecut pragul Muzeului Fitzwilliam, unde au avut surpriza să asiste la dezvelirea primului lor portret oficial comun, pictat după o apariție de-a lor de acum doi ani. Cei doi sunt înfățișați cu zâmbete subtile pe față, umăr lângă umăr, privind în aceeași direcție.

Portretul a fost realizat de reputatul artist britanic Jamie Coreth, premiat de-a lungul timpului pentru lucrările sale. Prințul William i-a spus autorului, imediat după dezvelire: "E chiar mare. E uimitor". La rândul ei, ducesa a aruncat priviri admirative tabloului expus în muzeu.

What Kate Middleton's First Official Portrait With William Tells Us 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86824512481689