Ianuarie 10, 2021
Kate Middleton, sosia Reginei din altă generaţie. Cumințenia stilului, explicat de specialiști
Nu o dată Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, a fost criticată pentru ținutele cunservatoare, poate chiar ușor bătrânicioase. Pusă alături de cumnata sa, Meghan Markle, Ducesa de Cambridge rămâne cu mult în urmă. Nu că s-ar îmbrăca rău, doar că se limitează la o zonă stilistică mult prea timidă, semn că joacă după reguli stricte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Stiliştii britanici sunt de părere că ducesa ar putea duce lipsă de încredere în posibilităţile ei stilistice, motiv pentru care a început să copieze vestimentar membre mult mai în vârstă din familia regală, precum Ducesa Camilla sau Prinţesa Anne. 

 

"Ducesa se îmbracă în mod consecvent într-un mod adecvat, care uneori reproduce un stil mai vechi, pentru a rămâne în concordanţă cu îndatoririle sale regale", explică stilista Natalie Robinson. Însă acest formal reuşeşte mai degrabă să o îmbătrânească pe Kate. Cu toate acestea, anul acesta s-au observat ceva încercări timide ale lui Kate de a-şi vopsi părul într-o nuanţă mai modernă, cu şuviţe mai deschise la culoare, însă lungimea părului şi felul în care şi-l coafează sunt aceleaşi de mulţi ani. 

 

Acelaşi lucru i s-a imputat şi Reginei Elisabeta în tinereţe, mulţi comentând că ţinutele acesteia sunt costisitoare, dar un pic cam demodate. Mai mult, suverana a fost chiar jignită, la 35 de ani, atunci când a fost vizitată de cuplul Kennedy la Palatul Buckingham. Jackie Kennedy i-a criticat, atunci, reginei vestimentaţia şi coafura depăşite, lucru pe care îl gândeau, de altfel, mulţi dintre cei care i-au fost contemporani în tinereţea ei. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54684472084045