Septembrie 30, 2022
Iuliana Beregoi, într-o rochie îndrăzneață la Premiile Billboard din Miami. A atras toate privirile
Iuliana Beregoi a reușit să-și formeze o carieră impresionantă până la vârsta de 18 ani. Puștoaica, originară din Republica Moldova, și-a făcut apariția la Premiile Billboard Latin Music din Miami și a atras toate privirile într-o ținută îndrăzneață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-o postare pe contul său de Instagram, Iuliana și-a uimit fanii cu câteva fotografii de la celebrul eveniment care are loc săptămâna aceasta în Miami. Artista s-a fotografiat pe o canapea, înconjurată de artiști celebri din toată lumea, însă ce a atras atenția a fost ținuta pentru care a optat tânăra interpretă. 

Îmbrăcată într-o rochie mini neagră, cu un decolteu proeminent, Iuliana a strălucit la evenimentul american. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu un colier argintiu și brățări asortate și a purtat un machiaj elegant, care i-a accentuat trăsăturile uimitoare cu care a fost înzestrată de la Mama Natură. 

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare şi interior

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi interior

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare şi interior

Secțiunea de comentarii a fost plină de mesaje de la fanii Iulianei, care au rămas șocați să vadă cât de departe a ajuns artista lor preferată. În doar 15 ore, postarea puștoaicei a strâns peste 35 de mii de aprecieri. „Ești superbă”/ „Cea mai frumoasă”/ „Cât de frumoasă ești”/ „Perfecțiune”/ „Ești cea mai minunată persoană din lume”, sunt doar câteva din comentariile pe care Iuliana Beregoi le-a primit la ultima sa postare. 

Sursa - profm.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1014866828918