Februarie 26, 2021
Irina Shayk şi Bradley Cooper s-au împăcat? Ipostaza în care au fost surprinși.
În 2019 au anunţat oficial că nu mai formează un cuplu! Cine ar fi zis că o romanţă atât de înflăcărată va ajunge atât de repede la sfârşit, după doar patru ani de iubire? S-a întâmplat şi s-a aflat care ar fi fost şi motivul: lipsa de înţelegere dintre Irina şi mama actorului. Potrivit presei internaţionale, motivul despărţirii celor doi ar fi fost relaţia tensionată dintre model şi mama celebrului actor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și cum luna februarie este luna dragostei, poate-poate că ar fi și luna împăcării în cazul lor. Paparazzi i-au surprins pe Bradley și Irina în mașină. Rusoaica, aflată în dreapta tatălui fetiței ei, poartă mască, așa cum se afișează mereu când iese la plimbare. 

Recent, frumoasa rusoaică de 35 de ani a oferit un interviu neobişnuit de sincer, în care a vorbit cât se poate de sincer despre despărțirea ei de Bradley Cooper.

"Cred că în orice relaţie aduci ce ai mai bun, dar şi ce ai mai rău. Pur şi simplu aşa este natura umană. Doi oameni minunaţi nu trebuie neapărat să alcătuiască un cuplu minunat. Cred că eu şi Brad am fost foarte norocoşi pentru că am trăit ceea ce ne-a fost dat să trăim împreună. Viaţa fără Brad este un teren cu totul nou pentru mine", a spus Irina. "Este greu să găseşti echilibrul între a fi o mamă singură şi a fi o femeie care munceşte şi se întreţine singură. Credeţi-mă, sunt zile în care mă trezesc şi mă gândesc: Dumnezeule, nu ştiu ce să fac, simt că o iau razna!", a mărturisit ea, citează okmagazine.ro. 

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au separat în 2018, după patru ani de relație. Starurile au împreună o fetiță pe nume Lea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77125024795532