Aprilie 14, 2021
Irina Rimes și-a adus iubitul francez în Moldova!
Bat clopotele de nuntă? "Arată exact așa cum îmi doream la 18 ani".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista a acceptat invitația să ofere un interviu în cadrul podcastul prietenului său, artist cunoscut în România, Damian Drăghici. Irina Rimes a dezvăluit mai multe detalii despre frumoasa sa copilărie, lucruri interesante din viața sa dar și a vorbit deschis despre iubitul său francez.

În pandemie, Irina a plecat să locuiască cu iubitul său în Franța. Ba chiar, l-a adus pe iubit în Moldova și apoi în România, ca să-i cunoască părinții, relația fiind destul de serioasă. 

"Am avut în viața mea diferite "tipaje" de bărbați. La 18 ani îmi plăceau bărbatul cu alură suedeză, blonzi cu ochii albaștri. Să aibă o energie de om inteligent. La 24 de ani aș fi spus că nu vreau un bărbat foarte musculos sau care nu face muzică. cum mi-am dat seama că mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aș fi așteptat niciodată.

Cea mai mare iubire a vieții mele a fost foarte neașteptată. A fost un băiat pe care atunci când l-am văzut prima oară, mi-am zis că n-aș putea niciodată să fiu cu un băiat ca ăsta.

E o întâmplare că iubitul meu de acum aratăexact așa cum îmi doream la 18 ani,  blond, dare francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el".  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65881061553955