Iunie 30, 2022
Irina Rimes a luat credit la bancă pentru a intra în lumea muzicii!Dezvăluiri inedite despre carieră
Cântăreața a fost nevoită să ia un credit de la bancă pentru a intra în domeniul muzicii. Vedeta a declarat cu mare dezamăgiri că banii îi fuseseră ceruți de casa de discuri pentru a primi un contract.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes a făcut dezvăluiri în podcast-ul lui Andi Moisescu. Confesiunile artistei i-a surprins pe fanii săi, dar și pe cei care nu știu, de fapt, imaginea din spatele showbiz-ului românesc. Deși a trecut prin multe situații dificile, Irina Rimes a mărturisit că românii au primit-o cu multă căldură când a venit în România.

Irina Rimes s-a născut în Republica Moldova, iar în prezent este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Artista s-a remarcat și din postura de compozitor, scriind sute de hituri pentru nume mari ale industriei ca Antonia, Andra, Raluka și mulți alții. Artista s-a mutat în România pentru a-și urma visul.

Irina Rimes

Irina Rimes, nevoită să facă credit la bancă pentru a intra în lumea muzicii

În vârstă de 30 de ani, Irina Rimes e una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Născută în Republica Moldova, artista a luptat mult pentru a avea o carieră în industria muzicală, și a reușit. Invitată în podcast-ul lui Andi Moisescu, Irina a dezvăluit cum au fost începuturile ei în muzică.

Irina Rimes artista

Cum a reușit Irina Rimes să își facă o carieră în muzica românească

Îndrăgita artistă a povestit că și-a dorit mult să ajungă în România să își facă o carieră în muzică. Irina a fost primită cu multă căldură de către români, iar acest lucru a ajutat-o mult. Întrebată cum a reușit să-și găsească locul în muzica din România, cântăreața a oferit un mesaj surprinzător. De asemenea, Irine Rimes a transmis un sfat înțelept pentru cei care vor să urmeze același drum.

„Eu cred că se dorea o fată care să cânte în zona moldovenilor…Carla Dreams, The Motans.(…) Cred că era un loc liber.(…) E ușor să-ți găsești în loc în muzică dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest e foarte greu', a dezvăluit Irina Rimes.

Irina cantareata

Vedeta a declarat că a fost nevoită să facă credit la bancă.„Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani', a mărturisit celebra cântăreață.

Irina Rimes: „Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile”

Irina Rimes a declarat că nu știa cum merg lucrurile la acea vreme. Mai mult, vedeta a transmis că banii îi fuseseră ceruți de casa de discuri pentru a primit un contract. Ulterior, Irina Rimes a învățat cum stau lucrurile, deși a trecut prin multe situații dificile. „Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum «bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am.» Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile. Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva', a explicat Irina Rimes.

Irina Rimes credit 

Irina artist 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5596444606781